Ρεάλ: Τόσα χρήματα ζητάει η Λεβερκούζεν για να αφήσει τον Τσάμπι Αλόνσο να ζήσει το όνειρο

Με ένα ποσό κοντά στα 18.000.000 ευρώ μπορεί να κάνει δικό της τον Τσάμπι Αλόνσο η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

Bayern Munich's Xabi Alonso listens to a question during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, April 17, 2017. Bayern Munich will play against Real Madrid a Champions League quarterfinal second leg soccer match on Tuesday 18. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Τσάμπι Αλόνσο AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Εξαιρετική είναι η προπονητική πορεία του Τσάμπι Αλόνσο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν οδηγώντας την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τόσο στην Bundesliga όσο και στους ομίλους του Europa League, με 16 νίκες και μία μόλις ήττα στις 17 πρώτους αγώνες της ομάδας στη σεζόν.

Το έργο του Ισπανού προπονητή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών εκ των κορυφαίων κλαμπ του πλανήτη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι αυτή που φέρεται να βλέπει πιο ζεστά την περίπτωσή του.

Ο Τσάμπι Αλόνσο πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την Λεβερκούζεν μέχρι το 2026 με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως υπάρχει στο συμβόλαιο ρήτρα αποχώρησης για το καλοκαίρι του 2024 αλλά μόνο για τις τρεις μεγάλες του αγάπες.

Ο λόγος για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου, ομάδες όπου έλαμψε ποδοσφαιρικά ο Ισπανός και έχει δεθεί συναισθηματικά μαζί τους.

Έτσι, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα η Ρεάλ, η οποία είναι και η μόνη εκ των τριών που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς εκπνέει το συμβόλαιο του Αντσελότι, μπορεί να κάνει δικό της τον Τσάμπι Αλόνσο αντί ενός ποσού κοντά στα 18.000.000 ευρώ.

Η Λεβερκούζεν δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τον Ισπανό τεχνικό γι αυτό και βάζει ψηλά τον πήχη στους Μαδριλένους. Θυμίζουμε πως στη λίστα με τους διαδόχους του Αντσελότι βρίσκονται και τα ονόματα των Ραούλ και Αρμπελόα που εργάζονται στα τμήματα υποδομής της ισπανικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Οι Μαδριλένοι πήραν μεγάλη απόφαση για το θέμα των τραυματισμών μετά το "φιάσκο" με τον Γκιουλέρ

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας μπαίνει για τα καλά στον κόσμο της προπονητικής και αναλαμβάνει ομάδα της Serie B

Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόφσκι τα πήρε με τον Γιαμάλ και προχωρήσε σε κίνηση που σχολιάστηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK