Ρεχάγκελ: "Δεν τέλειωσε τίποτα"

Ο Ότο Ρεχάγκελ υποστήριξε πως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα προκριματικά του Euro 2016 είναι αντιστρέψιμη για την Ελλάδα και πως οι διεθνείς μας θα πρέπει να παλέψουν για να βρεθούν στην τελική φάση της Γαλλίας.

Ρεχάγκελ: "Δεν τέλειωσε τίποτα"
INTIME SPORTS

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στη SportDay:

Για τις ελπίδες της εθνικής: «Θεωρητικά, βέβαια είναι αναστρέψιμη η κατάσταση. Όσο έχει πιθανότητες, θα παλέψεις γι' αυτές και είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα δώσει μάχες για να αντιστρέψει τη διαμορφωθείσα κατάσταση».

Για το ματς με τα Νησιά Φερόε: «Ό,τι έγινε έγινε έως τώρα στον όμιλο. Τώρα αν δεν κερδίσεις, θα είναι πια αργά. Μονόδρομος η νίκη. Θεωρώ όμως ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα νικήσουμε. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα στον όμιλο. Υπάρχουν ελπίδες».

Για το Γιώργο Καραγκούνη: «Ο Καραγκούνης ήταν, είναι και θα είναι ένας πολύ ενθουσιώδης άνθρωπος και μακάρι αυτό τον ενθουσιασμό που είχε από τότε που ήταν παίκτης να τον μεταφέρει τώρα και στους ποδοσφαιριστές. Ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη προσωπικότητα στο ποδόσφαιρο που μπορεί να μεταδώσει πολλά στους νεότερους και να μεταφέρει πνεύμα νικητή. Πολλές φορές βέβαια οι επιτυχίες σου όταν βρίσκεσαι σε καίριο πόστο σε μία ομάδα εξαρτώνται και από τις φουρνιές παικτών που έχεις. Το έμψυχο υλικό, που λέμε. Είναι πολύ σημαντική όμως η τωρινή παρουσία του στην εθνική. Ξέρει να ξεσηκώνει τους πάντες μέσα στην ομάδα».

Για το Δέλλα που ακολουθεί καριέρα προπονητή: «Είμαι βέβαιος ότι ο Δέλλας μπορεί να πετύχει ως προπονητής γιατί είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Για τη συμβουλή που θα έδινε στο Σέρχιο Μαρκαριάν: «Είμαι μακριά από την τωρινή ομάδα, δεν την ξέρω τόσο καλά και δεν έχω πλήρη άποψη. Και ούτε τον προπονητή τον γνωρίζω προσωπικά. Εντάξει στο Μουντιάλ είδα όλα τα ματς, αλλά μετά δεν ξέρω καλά το τι έγινε. Μόνο από στιγμιότυπα. Άρα λοιπόν ο τωρινός προπονητής ξέρει πολύ καλύτερα την ομάδα από μένα και αυτός ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνει για το καλό της».

Για το Euro 2004: «Τότε λειτούργησαν όλα στην εντέλεια από τον πρόεδρο, τον κ. Γκαγκάτση, μέχρι τον τελευταίο φροντιστή. Σαφώς και αυτό παίζει τον ρόλο του. Αλλά από 'κει και πέρα αυτό που λέω και ξαναλέω πάντα, είναι ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η γενιά των ποδοσφαιριστών. Στο τέλος αυτοί είναι οι ρυθμιστές τού τι θα συμβεί στον αγωνιστικό χώρο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK