Ρεχάγκελ: "Πανάξια πρόκριση για την Ελλάδα"

Ο Ότο Ρεχάγκελ μίλησε κολακευτικά για την Ελλάδα, χαρακτήρισε πανάξια την πρόκριση στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ρεχάγκελ: "Πανάξια πρόκριση για την Ελλάδα"
INTIME SPORTS

"Η ομάδα είχε πολύ μεγάλο θράσος, με την καλή έννοια. Αγωνιστικό θράσος δηλαδή. Και θεωρώ ότι αν έχει το ίδιο θράσος και στον επόμενο αγώνα με την Κόστα Ρίκα, μπορεί να προχωρήσει και άλλο στο Μουντιάλ", τόνισε με δηλώσεις του στην "Sportday" ο "Χερ Ότο".

"Εγώ την Ελλάδα την έχω πάντα στην καρδιά μου και πάντα θα την υποστηρίζω. Μου άρεσε λοιπόν, που είδα μία τόσο καλή εθνική ομάδα, η οποία επικράτησε πανάξια της αντιπάλου της, προκρίθηκε απόλυτα δίκαια στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έπαιξε σωστά και νίκησε".

Για το ιστορικό ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στην Κόστα Ρίκα επεσήμανε:

"'Η Κόστα Ρίκα έκανε πολύ καλά πράγματα μέχρι τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Νίκησε την Ιταλία, νίκησε την Ουρουγουάη, έφερε ισοπαλία με την Αγγλία και τερμάτισε πρώτη.

Δεν θεωρώ όμως ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα. Η Ελλάδα που είδα, η Ελλάδα που ξέρω,σαφέστατα έχει πολλές ελπίδες να προκριθεί στην επόμενη φάση".

Τέλος, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε ξεχωριστή αναφορά στον αρχηγό της "γαλανόλευκης", Γιώργο Καραγκούνη: "Ο "Κάρα" ήταν σε φοβερή κατάσταση. Αυτός όσα χρόνια και αν περάσουν δεν αλλάζει... Για άλλη μία διοργάνωση είναι οδηγός της εθνικής ομάδας και δεν είναι μικρό πράγμα αυτό".

24MEDIA NETWORK