Record: "Οι προκλήσεις του Περέιρα έφεραν την εισβολή"

Ο Βίτορ Περέιρα προκάλεσε την οργή των οπαδών της ΑΕΚ με προκλητικές χειρονομίες, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Record.

Record: "Οι προκλήσεις του Περέιρα έφεραν την εισβολή"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

"Η επανέναρξη του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο και γι' αυτό μπορεί να κατηγορηθεί ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα.

Μετά από την πρόκληση των επεισοδίων που σημάδεψαν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στις 22 Φεβρουαρίου, ο Πορτογάλος μπήκε ξανά στο στόχαστρο όταν πανηγύρισε ένα γκολ επί της ΑΕΚ αυτήν την Τετάρτη.

Ήταν το 89ο λεπτό του επαναληπτικού της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όταν ένας πρώην παίκτης της Μπενφίκα, ο Φράνκο Χάρα, έβαλε το γκολ που χρειαζόταν η ομάδα του Πορτογάλου. Μία στιγμή που προκάλεσε την ευφορία όλων στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, συμπεριλαμβανομένου και του Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος δεν έλεγξε τον εαυτό του και αντί να συγχαρεί τον Χάρα για την προσπάθειά του έκανε προκλητικές χειρονομίες στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.

Σχεδόν αμέσως, οι οπαδοί της αθηναϊκής ομάδας πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο, υποχρεώνοντας τον Πορτογάλο τεχνικό και τους παίκτες του να αποχωρήσουν με βιαστικές κινήσεις. Το ματς επρόκειτο να διακοπεί σύντομα μετά από απόφαση του διαιτητή.

Η Αστυνομία ανέλαβε σύντομα δράση, τα πνεύματα ηρέμησαν, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τη ρίψη μερικών φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο. Στο μεταξύ, οι παίκτες των δύο ομάδων έτρεξαν προς τη φυσούνα για να αποφύγουν τυχόν επίθεση από τη μανία των οπαδών".

Record: "Οι προκλήσεις του Περέιρα έφεραν την εισβολή"

Record: "Οι προκλήσεις του Περέιρα έφεραν την εισβολή"

Περέιρα: "Αν νομίζετε ότι προκάλεσα, δεν με ξέρετε"

Ο Βίτορ Περέιρα έκανε μονάχα ένα πρώτο σχόλιο και δεν δέχθηκε ερωτήσεις, απόρροια της κόντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον OTE TV.

Τόνισε χαρακτηριστικά για να μην υποστεί τις κυρώσεις: " Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο καλών ομάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε την ποιότητα και τη δυναμική του Ολυμπιακού. Παρά τους τραυματισμούς, φτάσαμε στο γκολ. Από τη στιγμή που το γκολ ήρθε στο 89' ήταν λογικό να ξεσπάσουμε με πανηγυρισμούς. Ίσως ήμουν ενθουσιώδης, αλλά δεν προκάλεσα. Αν το νομίζετε, μάλλον δεν με ξέρετε καλά. Έτσι ένιωθα εκείνη τη στιγμή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK