Ρέει χρήμα στο ταμείο της ουκρανικής ομοσπονδίας

Η Ουκρανία πέτυχε την διάκριση να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή Εθνική που εξασφάλισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το μέλλον διαγράφεται ευοίωνο για τον Όλεγκ Μπλαχίν και τους παίκτες του, οι οποίοι θα μοιραστούν πριμ πρόκρισης το οποίο ανέρχεται στα 2.000.000 δολάρια.

Ρέει χρήμα στο ταμείο της ουκρανικής ομοσπονδίας
Η Ουκρανία πέτυχε την σπουδαία διάκριση να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή Εθνική (πέραν της διοργανώτριας Γερμανίας) που εξασφάλισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας. Ως εκ τούτου, το μέλλον διαγράφεται ευοίωνο για τον Όλεγκ Μπλαχίν και τους παίκτες του, οι οποίοι θα μοιραστούν πριμ πρόκρισης το οποίο ανέρχεται στα 2.000.000 δολάρια. Βέβαια, το συγκεκριμένο ποσό δεν πρόκειται να προκαλέσει κάποια "τρύπα" στο ταμείο της ουκρανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, καθώς όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της, Γκριγκόρι Σούρκις, έφτασε σε συμφωνία με εταιρία τηλεπικοινωνιών, ύψους 7.500.000 δολαρίων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η παρέα του Αντρέι Σεφσένκο αντιμετωπίζει την Ιαπωνία στο Κίεβο τη Τετάρτη, σε αναμέτρηση φιλικού επιπέδου. Ο πολύπειρος τεχνικός της, επέπληξε τους παίκτες του για την απόδοση απέναντι στην Αλβανία, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί πλήρης. Αναλυτικά...

" Στο ματς με την Αλβανία είχαμε αρκετές ελλείψεις και θεωρούμαστε τυχεροί που αποφύγαμε την ήττα αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε. Την Τετάρτη όμως θα είμαστε πλήρεις. Για να είμαστε όμως δυνατοί και στη Γερμανία, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε δύο παίκτες – κλειδιά. Έναν τερματοφύλακα για κάλυψη του Σοφκόφσκι και έναν δεξιό οπισθοφύλακα. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να βρω έναν μπακ παγκοσμίου εμβέλειας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK