Ρέιντζερς-Αρτμέντια 0-0

Όταν οι παίκτες της Αρτμέντια Πετρζάλκα υποστήριζαν πως δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο, κάποιοι τους κορόιδευαν. Τώρα όλοι τους βγάζουν το καπέλο.

Ρέιντζερς-Αρτμέντια 0-0
Όταν οι παίκτες της Αρτμέντια Πετρζάλκα υποστήριζαν πως δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο, κάποιοι τους κορόιδευαν. Τώρα όλοι τους βγάζουν το καπέλο. Και αυτό διότι μετά το διπλό στο "Ντραγάο", οι πρωταθλητές Σλοβακίας έφυγαν με έναν πολύτιμοβαθμό και από το "Άιμπροξ" της Γλασκώβης. Το τελικό 0-0 απέναντι στη Ρέιντζερς μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι, αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκρισής τους στον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του ΜακΛις, πάντως, ήταν κυρίαρχος του αγώνα κάνοντας στο πρώτο ημίχρονο οτιδήποτε μπορούσε για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Δεν είχαν όμως υπολογίσει οιγηπεδούχοι πως απέναντί τους θα έβρισκαν έναν εκπληκτικό Κόμπεχ, πορτιέρο της Αρτμέντια, ο οποίος με τις σωτήριες επεμβάσεις του δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν κάποιο τέρμα. Τόσο στο 15' απέναντι στο Νιέτο, όσο και κόντρα στους Ναμουσί (34'), Κυργιάκο (40'), που προωθείτο συχνά-πυκνά διότι δεν είχε δουλειά, ο τερματοφύλακας των Σλοβάκων ήταν σε καίριες θέσεις, έστω και αν στάθηκε τυχερός, διώχνοντας τον κίνδυνο.

Όσο μάλιστα περνούσαν τα λεπτά, τόσο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πιστεύουν περισσότεροστο θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην ξεμύτισαν από την περιοχή τους (απείλησαν μόνο μια φορά- 57’), προσέχοντας κυρίως τα νώτα τους, όμως στην επανάληψη κατόρθωσαν να περιορίσουν την αντίπαλη επιθετική δράση.

Εξάλλου, η Ρέιντζερς είχε ουσιαστικά μόνο δυο καλές στιγμές στο δεύτερο 45λεπτο αδυνατώντας όμως να σκοράρει. Παράλληλα, η εξαιρετική και αποτελεσματική αμυντική λειτουργία της Αρτμέντια προκάλεσε τον εκνευρισμό των γηπεδούχων, οι οποίοι δέχθηκαν ανούσιες κίτρινες κάρτες, κυρίως για σκληρά μαρκαρίσματα. Ετσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.


Οι συνθέσεις

Ρέιντζερς: Βατερέους, Ρίκσεν, Ροντριγκέζ, Κυργιάκος (59' Αντριους), Μπερνάρ, Φέργκιουσον, Χεμντανί, Ναμουσί (75' Μπερκ), Λόβενγκραντς, Νιέτο (38' Τόμσον), Πρσο

Αρτμέντια: Κόμπεχ, Πέτρας, Ντέμπναρ, Ντούριτσα, Ούρμπανεκ, Βάστσακ (69' Όμπσερα), Κόζακ, Ντόρμπιλι, Φόντρεκ, Χάλεναρ (73' Τσχουρ), Χάρντιγκ (83' Τσχουρ)


News 24/7

24MEDIA NETWORK