Ρέιντζερς-Αρτμέντια

Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στον όμιλο το παιχνίδι ανάμεσα στην Αρτμέντια με τους Ρέιντζερς της Σκοτίας. Η πρωταθλήτρια Σλοβακίας έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ (ξεκινώντας από το 1ο προκριματικό γύρο) ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έκλεψε τις εντυπώσεις νικώντας την Πόρτο στο Ντραγκάο.

Ρέιντζερς-Αρτμέντια
Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στον όμιλο το παιχνίδι ανάμεσα στην Αρτμέντια με τους Ρέιντζερς της Σκοτίας. Η πρωταθλήτρια Σλοβακίας έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ (ξεκινώντας από το 1ο προκριματικό γύρο) ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έκλεψε τις εντυπώσεις νικώντας την Πόρτο στο "Ντραγκάο".

Στη Γλασκώβη όμως οι Ρέιντζερς είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Ο προπονητής των Σκοτζέζων Αλεξ Μακ Λις υπολογίζει πολύ τους Σλοβάκους και μάλιστα ζήτησε πληροφορίες από τον προπονητή της Σέλτικ Γκόρντον Στράχαν για να τους αντιμετωπίσει. Σας θυμίζουμε ότι η Αρτμέντια απέκλεισε τη Σέλτικ στο 2ο προκριματικό γύρο. Ο Μακ Λις δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπουφέλ.

Οι Σλοβάκοι στην Αρτμέντια ταξιδεύουν στη Γλασκώβη για να κάνουν μία ακόμη έκπληξη. Μην βιαστείτε να τους καταδικάσετε γιατί έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK