Ρεκόρ οι τέσσερις Γάλλοι στη Μπάρτσα
Ουδέποτε στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί τέσσερις Γάλλοι διεθνείς το ίδιο διάστημα στη Μπαρτσελόνα.
Ουδέποτε στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί τέσσερις Γάλλοι διεθνείς το ίδιο διάστημα στη Μπαρτσελόνα. Να όμως που μετά τις μεταγραφές των Τιερί Ανρί και Ερίκ Αμπιντάλ ήρθε η στιγμή να συμβεί κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι στο ρόστερ ήδη υπάρχουν οι Λιλιάν Τιράμ και Λουντοβί Ζιουλί.
Κατά το παρελθόν, το μάξιμουμ των Γάλλων διεθνών στο “Καμπ Νου” ήταν οι δύο, κάτι που συνέβη σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Το 2000, όταν στον πάγκο καθόταν ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ, στο ρόστερ υπήρχαν οι Εμανουέλ Πετί και Ρισάρ Ντιτρουέλ. Την επόμενη σεζόν, ο Πετί αποχώρησε αλλά αποκτήθηκε ο Φιλίπ Κριστονβάλ και ως εκ τούτου ο Ντιτρουέλ είχε παρέα.
Την περασμένη σεζόν, ο Λουντοβί Ζιουλί ήταν ήδη στη Βαρκελώνη αλλά η έλευση του Λιλιάν Τιράμ βοήθησε τον άλλοτε μέσο της Μονακό στο να έχειδίπλα του έναν ομοεθνή τουκαι η Μπαρτσελόνα γαλλικό δίδυμο.