Ρεκόρ στην Serie A: έκανε ντεμπούτο γεννηθείς το 2001!

Το ματς της Τορίνο με την Τζένοα έμεινε στην ιστορία καθώς βρέθηκε παίκτης που έκανε ντεμπούτο στη Serie A χωρίς να έχει κλείσει ακόμα 16 χρόνια ζωής. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ρεκόρ στην Serie A: έκανε ντεμπούτο γεννηθείς το 2001!

Η Τορίνο του Σίνισα Μιχάιλοβιτς πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με το γκολ του Μπελότι (για πρώτη φορά στην καριέρα του σκόραρε σε τρία συνεχόμενα ματς στο πρωτάθλημα) ωστόσο το φινάλε του αγώνα στο Τορίνο βρήκε και τους ανθρώπους της Τζένοα να έχουν έναν λόγο για να χαμογελάσουν.

Αυτός είχε να κάνει με το γεγονός της εισόδου στο ματς λίγο πριν το φινάλε (87') ενός παίκτη που έγραψε ιστορία στη Serie A. Αναφερόμαστε στον Πιέτρο Πελέγκρι, που έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που κάνει ντεμπούτο στην κορυφαία κατηγορία, με τον Ιταλό στράικερ των "ροσομπλού" να είναι γεννημένος στις 17 Μαρτίου 2001 και να παίζει για πρώτη φορά στη Serie A σε ηλικία 15 ετών και 280 ημερών.

Ουσιαστικά ο Πελέγκρι "έκλεψε" την πρωτιά από τον Μόιζε Κιν, που πριν λίγο καιρό είχε πάρει άρωμα Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους και έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος το 2000 που έπαιξε σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ιταλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK