Ρέμμος: “Τελείωσε ο Ψωμιάδης από την Καβάλα”
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας, Χρήστος Ρέμμος, τόνισε ότι η οικογένεια Ψωμιάδη δεν έχει πλέον καμία σχέση με την ομάδα.
Ο κ. Ρέμμος με συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 αναφέρθηκε και στα ασφαλιστικά μέτρα της ΑΕΚ τα οποία ααπορρίφθηκαν.
– Για την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΚ κατά της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Καβάλα και την Ε.Ε.Α. “Η ΑΕΚ είχε άδικο. Την Πέμπτη ήμουν στην Αθήνα και παρουσιάστηκα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και προσκόμισα όλα τα στοιχεία, τα έγγραφα και τα πιστοποιητικά που χρειάζονταν”.
– Για το κατά πόσο συμμετέχει κάποιο μέλος της οικογένειας Ψωμιάδη στην ΠΑΕ: “Πλέον όλα έχουν αλλάξει. Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Μάκη Ψωμιάδη ή τα παιδιά του. Πρέπει να δικαιωθούμε. Δεν μπορεί να βουλιάξει το “καραβάκι” γιατί η Καβάλα δεν φταίει σε τίποτα. Οι παράγοντες που έκαναν παρανομίες, που και αυτές δεν αποδείχθηκαν, δεν υπάρχουν στην Καβάλα. Τελείωσαν”.