ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεπό και χαμόγελα

Το πρώτο τους ρεπό με ηρεμία και χαλάρωση θα περάσουν τη Δευτέρα (21/11) οι παίκτες της Κέρκυρας, αφού για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα πήραν τη νίκη, κόντρα στον Εργοτέλη και πλέον έχουν κάθε λόγο να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Ρεπό και χαμόγελα

Η έλευση του Χάβι Γκραθία, φαίνεται πως άλλαξε ριζικά τη ψυχολογία των Φαιάκων, με το ντεμπούτο του Ισπανού στον πάγκο του ΑΟΚ να στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Πλέον, η προσοχή όλων από την Τρίτη (22/11) θα είναι στραμμένη στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο τραυματισμός του Αγρίτη στο ματς με τους Κρητικούς δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό και ο έμπειρος επιθετικός θα προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του την Τρίτη.

Την ίδια στιγμή ο Μετίν ανεβάζει στροφές στο ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες. Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK