Ρεσιτάλ Γκατούζο στην τηλεόραση: ζήτησε βαθμούς από Αλέγκρι!

Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει αποδείξει πως διαθέτει χιούμορ σε υπερθετικό βαθμό και δεν δίστασε να το φανερώσει όταν βρέθηκε σε διπλανό τηλεοπτικό παράθυρο με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (VIDEO).

Ρεσιτάλ Γκατούζο στην τηλεόραση: ζήτησε βαθμούς από Αλέγκρι!

Ο ένας ήταν σούπερ χαρούμενος έχοντας δει την ομάδα του να θριαμβεύει με 7-0 της Σασουόλο και να σκαρφαλώνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A ενώ ο άλλος ήταν... σκασμένος καθώς η Μίλαν κρατούσε την τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα στα χέρια της όμως έμεινε στο 1-1 με την Ουντινέζε από ένα αυτογκόλ του... Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Παρόλα αυτά η συνέρευση των Τζενάρο Γκατούζο και Μάσιμο Αλέγκρι σε διπλανά "παράθυρα" στο πλαίσιο ιταλικής τηλεοπτικής εκπομπής ήταν άπολαυστική, μιας που ο "χαμένος της υπόθεσης" Γκατούζο δεν έχασε τη διάθεση του για χιούμορ έχοντας μάλιστα απέναντί του έναν πρώην τεχνικό της Μίλαν.

"Έχετε να δώσετε κάποια συμβουλή στον Ρίνο;", ήταν η ερώτηση που έγινε από το στούντιο στον προπονητή της Γιουβέντους, με τον Γκατούζο να παρεμβαίνε ωστόσο και να ζητάει από τον Αλέγκρι να του δώσει μερικούς βαθμούς (!) που χρειάζεται η Μίλαν για να βρεθεί πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Γκατούζο έκλεψε την παράσταση για μία ακόμα φορά με το στιλ του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK