"Ρεσιτάλ" Μουρίνιο εναντίον Κρόιφ

Υπάρχει μέρα χωρίς δηλώσεις Ζοζέ Μουρίνιο; Οχι! Υπάρχει μέρα χωρίς να πάρουμε τη "δόση" μας από τον Πορτογάλο τεχνικό; Οχι! Ποδοσφαιρόφιλοι, φίλοι και εχθροί του τεχνικού της Τσέλσι "προσδεθείτε" και απολαύστε την "επίθεση" που εξαπέλυσε ο πρωταθλητής Αγγλία εναντίον του Γιόχαν Κρόιφ

"Ρεσιτάλ" Μουρίνιο εναντίον Κρόιφ

Υπάρχει μέρα χωρίς δηλώσεις Ζοζέ Μουρίνιο; Οχι! Υπάρχει μέρα χωρίς να πάρουμε τη "δόση" μας από τον Πορτογάλο τεχνικό; Οχι! Ποδοσφαιρόφιλοι, φίλοι και εχθροί του τεχνικού της Τσέλσι "προσδεθείτε" και απολαύστε την "επίθεση" που εξαπέλυσε ο πρωταθλητής Αγγλίας εναντίον του Γιόχαν Κρόιφ.

Και δεν είναι η πρώτη φορά, αφού -αν θυμάστε- ο Μουρίνιο είχε... κρατήσει μια καλή κουβέντα για τον Ολλανδό μετά το τέλος του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και το επιβλητικό 1-4.

Τότε, είχε τονίσει χαρακτηριστικά: " Έχουμε μια ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς, νίκες και τέρματα. Την περασμένη σεζόν καταρρίψαμε κάθε ρεκόρ. Τι περισσότερο μπορεί να θέλουν οι άνθρωποι; Είναι κρίμα που ο Κρόιφ δεν ήταν εδώ να μας δει".

Τώρα, ο Ζοζέ Μουρίνιο παίρνει... μολύβι και χαρτί, αρθρογραφεί στην εφημερίδα "Record" και δίνει το δικό του, ξεχωριστό, ρεσιτάλ. Eμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα σημεία και σας τα παραθέτουμε:

* "Τις τελευταίες μέρες μου ήρθε στο μυαλό ένα φοβερό σενάριο. Αφού είμαι πρωταθλητής Ευρώπης με την Πόρτο, σταματάω την προπονητική, αφοσιώνομαι στο γκολφ όπως ο κ.Κρόιφ και ασκώ κριτική σε όλους τους υπόλοιπούς προπονητές".

* "Καλό ακούγεται αλλά δεν είναι για εμένα ένα τέτοιο σενάριο. Αυτό ταιριάζει περισσότερο με την ιστορία του Κρόιφ που εγκατέλειψε την Μπαρτσελόνα έχοντας καταφέρει να τον θυμούνται ως πρωταθλήτη Ευρώπης και να ξεχάσουν το πως έπαιρνε η ομάδα του τα πρωταθλήματα στην Ισπανία, τα όποια κατέληγαν στο στη Βαρκελώνη με "δώρα" των αντιπάλων στην τελευταία αγωνιστική".

* "Δεν ξέρω αν έχουν ξεχάσει και τον τελικό του 1994, στον όποιο η ομάδα του είχε χάσει από την Μίλαν του Καπέλο με 4-0. Θα προτιμούσα να μην μου διδάξει το πώς μπορώ να χάσω ένα τελικόμε 4-0".

* " Απο το 1996 που ασχολείται με το γκολφ έχει βαλθεί να μας διδάξει πως να γίνουμε κορυφαίοι προπονητές εκμεταλλευόμενοςτο γεγονός ότι υπήρξε ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Εμένα όμως δεν μπορεί να με μάθει, διότι έχω ήδη πάρει τρία πρωταθλήματα και δύο ευρωπαϊκούς τίτλους".

* "Αυτό που θα ήθελα εγώ από τον Κρόιφ είναι να έρθει στηνPremiership και να αναλάβει κάποια ομάδα, μήπως και καταλάβει ότι το άθλημα βρίσκεται στον 21ο αιώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK