Ρέτσος ο… Τιραμόλα του Θρύλου!

Από τη στιγμή που ο Ντε Λα Μπέγια είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, ο Πάουλο Μπέντο πήρε την απόφασή του: Αριστερός μπακ ο Ρέτσος!

Ρέτσος ο… Τιραμόλα του Θρύλου!

Τώρα που επέστρεψε στις προπονήσεις, σιγά μην τον αφήσει σε… ησυχία ο Πάουλο Μπέντο. Ο Παναγιώτης Ρέτσος ξεπέρασε το ρωγμώδες κάταγμα πάνω από το φρύδι, εδώ και μία εβδομάδα προπονείται κανονικά με την ομάδα και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι έτοιμος να περάσει σε μία θέση που δεν μπορούμε να πούμε ότι αισθάνεται και τόσο άνετα.

Όμως, όταν είσαι 18 χρονών, ο πρωταθλητής Ελλάδας σου επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια (σ.σ. οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ) και είσαι και «γαυράκι» από μικρό παιδί, αν σου ζητηθεί να παίξεις και τερματοφύλακας, θα τρέξεις αμέσως να φορέσεις τα γάντια!

Ο Ρέτσος ετοιμάζεται να παίξει αριστερό μπακ στο παιχνίδι του Σαββάτου (15/10, 20.30) με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Το γεγονός ότι ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού του, υποχρεώνει τον Μπέντο να κοιτάξει άλλες λύσεις.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Ρέτσος προπονείται κανονικά, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πώς πήρε την απόφασή του: "Θα βάλω τον μικρό στα αριστερά", φέρεται να έχει πει στους συνεργάτες του και εκείνοι συμφώνησαν.

Να θυμίσουμε ότι ο 18χρονος αμυντικός, που εξελίσσεται στον… Τιραμόλα του Ολυμπιακού, αφού πότε παίζει στόπερ, πότε τραβιέται δεξιά, πότε αριστερά και πότε αμυντικό χαφ, είχε αγωνιστεί σε ρόλο αριστερού μπακ στο Καυτανζόγλειο για 45 λεπτά και δεν τα πήγε άσχημα.

Δεν είναι όμως η θέση του, αλλά θα το παλέψει. Όπως το πάλεψε και στην Θεσσαλονίκη, γιατί είναι αποφασισμένος να αρπάξει οποιαδήποτε ευκαιρία του παρουσιαστεί. Άλλωστε είπαμε: Ακόμα και τερματοφύλακας να του ζητηθεί να παίξει, δεν θα το πολυσκεφτεί. Θα φορέσει γάντια και θα φύγει… σφαίρα για την εστία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ποιοι πήγαν να...αρπάξουν τον Ρέτσο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK