Reunion για τέσσερις πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού!

Μετά από πολλά χρόνια τέσσερις παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να τα ξαναπούν και να μοιραστούν τη συνάντηση μέσω των social media. Με έναν πρώην "πράσινο" να σχολιάζει!

Reunion για τέσσερις πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού!

Συνάντηση μετά από καιρό! Οι Μάριο Γκαλίνοβιτς, Γκόρντον Σίλντενφελντ, Νίκος Σπυρόπουλος και Κλέιτον Σίλβα που έχουν φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος τα προηγούμενα χρόνια βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Αθήνα και δεν έχασαν την ευκαιρία να ανταμώσουν, με τον Κλέιτον Σίλβα να ανεβάζει μάλιστα τη φωτογραφία και με τους τέσσερις μαζί, στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Γκαλίνοβιτς και Σίλντενφελντ δεν έχουν υπάρξει συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό αλλά γνωρίζονται ελέω... Κροατίας, ενώ αντίθετα ο πρώην γκολκίπερ των "πρασίνων" έχει παίξει μαζί με τον Έλληνα αριστερό μπακ και τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

"Όλα τα λεφτά" πάντως ήταν η "παρέμβαση" ενός ακόμα πρώην κίπερ του "τριφυλλιού", Αρκάντιους Μάλαρτζ, ο οποίος θέλοντας να... πειράξει τον Γκαλίνοβιτς, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του Κλέιτον στο Instagram: "Πες του Μάριο να μην καπνίζει".

Με την απάντηση του Βραζιλιάνου να είναι αφοπλιστική: "Κάποιες συνήθειες δεν κόβονται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK