"Ρεβάνς" για τον Πατίτο... παίρνει η ΑΕΚ με Σεμπά

Ο Σεμπά κινδυνεύει με αποκλεισμό ως και τριών αγωνιστικών μετά την καταγγελία της ΑΕΚ για τη συμπεριφορά του στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Χάνει τη ρεβάνς ο εξτρέμ του Ολυμπιακού.

"Ρεβάνς" για τον Πατίτο... παίρνει η ΑΕΚ με Σεμπά

Ανεξαρτήτως του τι θα πράξει ο Ολυμπιακός για τις εμπρηστικές αναρτήσεις του Όγκνιεν Βράνιες, η ΑΕΚ κατήγγειλε επισήμως την ενέργεια του Σεμπά να βάλει τρικλοποδιά στον Σέρχιο Αραούχο μετά το 2-1 στο Καραϊσκάκη.

Οι "κιτρινόμαυροι" ζητούν από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα την άσκηση δίωξης και κατ' επέκταση επιβολή ποινής μέσω βίντεο στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών, αφού ο διαιτητής Παπαπέτρου, ούτε κάποιες εκ των βοηθών του, αντιλήφθηκε το... μαρκάρισμά του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Η Ένωση ποντάρει στο γεγονός πως πριν από 6 μήνες, στα μέσα Οκτωβρίου, και ο δικός της Πατίτο είχε τιμωρηθεί μετά την εξέταση της εικόνας από το Πειθαρχικό Όργανό για το εκτός φάσης χτύπημά του στον Φιγκέιρας, στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος. Και τότε ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας είχε ενεργήσει ύστερα από καταγγελία του Ολυμπιακού.

Ο άσος του Ολυμπιακού, εφόσον του ασκηθεί δίωξη που είναι και το πιθανότερο, κινδυνεύει να... καταδικαστεί για "βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο παίκτη" που σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές.

Για να χάσει ο Σεμπά τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας η απόφαση θα πρέπει να έχει εκδοθεί μέχρι τις 26/4, ημερομηνία που έχει οριστεί ο αγώνας. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Πέμπτη 20/4 και αν έχει ασκηθεί δίωξη μέχρι τότε, θα εκδικάσει την υπόθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK