ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεχάγκελ: “Δύσκολος ο αγώνας με Λετονία”

Τον κώδωνα κινδύνου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Λετονία (21:15) έκρουσε ο Οτο Ρεχάγκελ, με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου. "Το παιχνίδι με τη Λετονία δεν είναι ίδιο με αυτό εναντίον του Λουξεμβούργου", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος ξεκαθάρισε πως... "και με την ισοπαλία θα είμαστε μέσα στους στόχους μας"

Ρεχάγκελ: “Δύσκολος ο αγώνας με Λετονία”
“Το παιχνίδι εναντίον της Λετονίας δεν είναι ίδιο με αυτό εναντίον του Λουξεμβούργου. Ο αγώνας θα είναι πολύ πιο δύσκολος”, ξεκαθάρισε αρχικά ο 70χρονος προπονητής για να προσθέσει:

“Από την ανάλυση του αντιπάλου διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση, που πρεσάρει διαρκώς τον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών. Στο γήπεδο αυτό που βρισκόμαστε τώρα μια ομάδα μπορεί να χάσει με αντίπαλο τη Λετονία, που έχει ικανότητες. Εμείς όμως δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε κάτι τέτοιο. Θέλουμε τη νίκη, αλλά ακόμη και με την ισοπαλία θα είμαστε μέσα στους στόχους μας”.

Σχετικά με την εικόνα της Εθνικής κόντρα στο Λουξεμβούργο, ο κ.Ρεχάγκελ είπε: “Είχαμε καλή λειτουργία αμυντικά με το Λουξεμβούργο και περιμένω ακόμη καλύτερη εναντίον της Λετονίας. Όχι μόνο αμυντικά όμως, αλλά και στο σύνολο της ομάδας. Η ομάδα είναι έτοιμη και οι παίκτες μας θα έχουν καλύτερη απόδοση συγκριτικά με τον αγώνα εναντίον του Λουξεμβούργου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK