Ρίχνει τους τόνους με Μίτσελ ο Ολυμπιακός!

Την ώρα που επιβεβαιώνεται πως υπάρχει θέμα Μίτσελ και πως ο Ισπανός είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, από τον Ολυμπιακό προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους.

Ρίχνει τους τόνους με Μίτσελ ο Ολυμπιακός!

Τι σημαίνει αυτό; Πως πλέον διαρρέουν πως δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ, ενώ ο Ισπανός φέρεται να είχε τη Δευτέρα συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας συζητώντας όλα τα θέματα. Προφανώς σε αυτά θα ήταν η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού και το ενδεχόμενο να υπάρξει τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Προφανώς ο Ολυμπιακός κρατά αποστάσεις μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις. Ή για να το πούμε πιο απλά, κρατά τον Μίτσελ μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως στον Ολυμπιακό έχουν προσέξει τις αντιδράσεις του κόσμου σχετικά με τον Ισπανό και έχουν παρατηρήσει πως η πλειοψηφία των φιλάθλων σε διάφορα γκάλοπ -ένα εξ αυτών και στο Contra.gr- επιθυμεί την παραμονή του στο λιμάνι.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, με status του στο facebook απέφυγε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το θέμα Μίτσελ και απάντησε σε δημοσιεύματα που θέλουν τους Δώνη, Τσιώλη και Βεργέτη υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός διαψεύδει την παραφιλολογία των τελευταίων ωρών ότι κινείται για την απόκτηση του Φερνάντο Ουσέρο, για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη:

Τελειώνει ο Μίτσελ

Ο Καραπαπάς δεν το διέψευσε για Μίτσελ

Μίτσελ, καλύτερος του Βαλβέρδε

Βεργέτης: "Τιμή να με θέλει ο Ολυμπιακός"

Ο Ταχτσίδης, η Τζένοα και ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK