Ριμπερί: "Με βαριά καρδιά..."

Την οδύνη του για το γεγονός ότι θα χάσει το Μουντιάλ εξέφρασε ο Φρανκ Ριμπερί με δηλώσεις του μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι αποκλείστηκε από την αποστολή της Γαλλίας.

Ριμπερί: "Με βαριά καρδιά..."

Ο ηγέτης των "τρικολόρ" ανακοινώθηκε ότι δεν θ' ακολουθήσει τους "τρικολόρ" στο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα και, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, προσπάθησε και ο ίδιος να το πιστέψει.

Ήταν κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στις δηλώσεις του: " Είμαι βαθιά λυπημένος για ό,τι συνέβη. Πάντα ήλπιζα, αφού υπήρχαν ενθαρρυντικά σημάδια τις προηγούμενες ημέρες, αλλά οι τελευταίες εξετάσεις επιβεβαίωσαν το κακό".

" Δεν μπορώ να προπονηθώ και να παίξω κανονικά. Υπό αυτές τις συνθήκες και παρά τη φροντίδα που μου παρείχε το ιατρικό επιτελείο, ο αποκλεισμός μου ήταν αναπόφευκτος. Αφήνω τους συμπαίκτες μου με βαριά καρδιά, αλλά ξέχω ότι θα κάνουν το μάξιμουμ για τη μπλε φανέλα και θα φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στη διοργάνωση. Τους εμπιστεύομαι, πλέον είμαι ο πρώτος οπαδός τους".

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ριμπερί χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK