Ριβάλντο: "Δεν πάω πουθενά..."

Στην διάψευση των φημών που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Ριβάλντο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (rivaldo-10.gr).

Ριβάλντο: "Δεν πάω πουθενά..."
Στην διάψευση των φημών που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Ριβάλντο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (rivaldo-10.gr). Ο Βραζιλιάνος μέσος πέρασε από... ανάκριση απαντώντας σε ερωτήσεις των επισκεπτών του σάιτ και μεταξύ άλλων τόνισε:

* "Εάν ήταν να φύγω από το Δεκέμβριο ο πρώτος που θα το έλεγε θα ήμουν εγώ. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τη μέρα που θα αποφασίσω να φύγω από τον Ολυμπιακό θα το ακούσετε από το στόμα μου, όλα τα άλλα είναι ψέματα και φήμες".

*
Ο Ριβάλντο απέφυγε να απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις με κυριότερη αυτή που αφορούσε τη γνώμη του για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς...
"Αγαπώ πάρα πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού και είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να είμαι 100% Ρίμπο και να είμαστε όλοι χαρούμενοι για την ομάδα. Έχω στόχους στην Ελλάδα και θα προσπαθήσω να τους πετύχω".

* "Έχω επικοινωνία με το Ζιοβάνι μία φορά την εβδομάδα. Φυσικά με ρωτάει για τον Ολυμπιακό. Θέλει να μάθει τί γίνεται με την ομάδα, όπως τον ρωτάω και εγώ πώς είναι τα πράγματα στην πατρίδα"

* "Η σχέση μου με τον κύριο Σόλιντ είναι όπως όλων των συμπαικτών μου μαζί του, προπονητής-παίκτης συνεργαζόμαστε για το καλό του Ολυμπιακού. Αλλωστε εκτίμηση υπάρχει και πάντα θα υπάρχει".

* "Όταν με βλέπετε να κάνω δηλώσεις στην τηλεόραση τότε και μόνο να πιστεύετε ότι τα έχω πει εγώ και αφού έχουν μεταφραστεί σωστά. Κάποιοι θέλουν να δημιουργούν προβλήματα και δυστυχώς χρησιμοποιούν εμένα".

* "Εύχομαι η ομάδα να πάρει μια γρήγορη απόφαση και ο Καστίγιο να βρει το δρόμο του. Πιστεύω πως είναι καλός παίκτης και θα πετύχει. Αλλά και η ομάδα πρέπει να παραμείνει ήρεμη και προσηλωμένη στους στόχους της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK