Ριβάλντο στο Contra.gr: "Στόχος η Εθνική Βραζιλίας"

Ριβάλντο στο Contra.gr: "Στόχος η Εθνική Βραζιλίας"

Ο Ζαφείρης Φαφούτης εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις του Ριβάλντο για τους αναγνώστες του Contra.gr, λίγο μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ακράτητο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Aναλυτικά


Ριβάλντο: "Χαιρετώ τους αναγνώστες του Contra.gr. Πάντα προσπαθούμε για τη νίκη. Ηταν ένα εύκολο ματς. Το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτηςαντίθετα θα είναι δύσκολο. Σίγουρα θα πρέπει να αγωνιστούμε καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα με τη Ρόζενμποργκ. Ελπίζω ότι οι οπαδοί της Ρεάλ να με χειροκροτήσουν. Στόχος μου είναι οι καλές εμφανίσεις, ώστε να κληθώ στην εθνική Βραζιλίας"

Στο Contra.gr μίλησαν και οι Ντάνι-Καστίγιο, οι οποίοι τόνισαν χαρακτηριστικά:

Ντάνι: " Παίξαμε καλά, πήραμε τους βαθμούς, τώρα το μυαλό μας είναι στην Ρεάλ. Θα πρέπει να προσπαθήαουμε περισσότερο σττην Ευρώπη".

Καστίγιο: "Δεν αγωνίστηκα μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε τη Ρεάλ".

Στη συνέντευξη Τύπου:

Tροντ Σόλιντ: " Δεν ήταν καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η ομάδα είχε πολλές ελλείψεις στο παιχνίδι της. Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς κοινό. Αξίζαμε τη νίκη, είμαι ευχαριστημένος από τους τρεις βαθμούς και για το γεγονός ότι δε δεχθήκαμε γκολ».

Σε ερώτηση για τον Ριβάλντο, ο Σόλιντ άφησε αιχμές για την απόδοση του Βραζιλιάνου. "Αν νομίζετε ότι έπαιξε καλύτερα σήμερα, μάλλον είδατε διαφορετικό παιχνίδι", είπεο Νορβηγός.

Mιχάλης Κωνσταντίνου: (man of the match): "Να παίρνουμε βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη. Με τον Ακράτητο το ματς ήταν δύσκολο. Ξέρουμε ποια είναι η Ρεάλ. Θα προσπαθήσουμε για θετικό αποτέλεσμα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι απρόβλεπτο. Θα παλέψουμε πάντως."
Ιλιε Ντουμιτρέσκου: " Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε την ευκαιρία για το 0-1 αλλα μετά δεχθήκαμε το γκολ. Κάναμε τα πάντα, προσπαθήσαμε. Είμαι ευχαριστημένος".

Θανάσης Κωστούλας: "Ηταν μέτριο παιχνίδι. Ο Ακράτητος ήταν αξιόμαχος, πειθαρχημένος. Δείξαμε υπομονή, πήραμε τη νίκη χωρίς κίνδυνο. Είναι νωρίς για συμπεράσματα στο πρωτάθλημα. Το μηδέν παθητικό οφείλεται στην αμυντική λειτουργία της ομάδας".
Σε ερώτηση του Contra.gr για το παιχνίδι της Τετάρτης ο Κωστούλας είπε: "Φαβορί είναι η Ρεάλ, επιτυχία θα είναι και η ισοπαλία.Η Ρεάλ έχει εξαιρετικούς παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός παιχνιδιού. Θα παλέψουμε".

Μίλαν Ομπράντοβιτς: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Δεν είμαι ευχαριστημένος σήμερα, έπρεπε να σκοράρουμε. Δεχθήκαμε δύο γκολ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK