"Ρόχο φάε την μπανάνα σου"

Το 1-0 της Γιουνάιτεντ επί της Ροστόφ δεν πρόσφερε και πολλές εντυπωσιακές στιγμές στο φίλαθλο κοινό. Ο αμυντικός των "κόκκινων διαβόλων", Μάρκος Ρόχο, φρόντισε πάντως να δώσει... τροφή στους "διαβόλους" του twitter με μια ενέργειά του (PHOTOS).

Manchester Uniteds Marcos Rojo during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Feb. 5, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester Uniteds Marcos Rojo during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Feb. 5, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε το καθήκον του και πέρασε και το εμπόδιο της ρωσικής Ροστόφ για να φτάσει στους "8" του Europa League. Το 1-0 αν και ήταν αρκετό, άγχωσε εν μέρει τους "κόκκινους διαβόλους". Τα απανωτά παιχνίδια παιχνίδια μάλιστα (την προηγούμενη εβδομάδα είχαν σε διάστημα 5 ημερών παιχνίδι στη Ρωσία και μετά το ντέρμπι του κυπέλλου με την Τσέλσι) έφεραν και την αναμενόμενη κούραση.

Θύμα κόπωσης... έπεσε και ο Μάρκος Ρόχο, που μάλλον θα χρειαστεί επειγόντως διακοπές. Ο Αργεντινός άσος συνελήφθη 18 λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι, να τρώει μπανάνα κατά τη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να πάρει ενέργεια!

Ο "special one" βλέποντας τον αμυντικό να μη... βγάζει το υπόλοιπο του αγώνα, ξεφλούδιζε μία μπανάνα, την έδωσε στον Άσλει Γιανγκ που έκανε το ζέσταμά του και αυτός την "πάσαρε" στον Ρόχο.

Φυσικά, το twitter πήρε φωτιά με τον Ρόχο να αφήνεται στο έλεος των σαρκαστικών και όχι μόνο σχολίων:

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK