Ρόκα: ''Οι παίκτες μου παλεύουν για τη φανέλα και αυτό φαίνεται"

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Λεβαδειακού και υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ήταν ο Μανουέλ Ρόκα.

Ρόκα: ''Οι παίκτες μου παλεύουν για τη φανέλα και αυτό φαίνεται"

"Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί αυτοί είναι πάντα οι πρωταγωνιστές. Όση τακτική κι αν βάλουμε σε κάθε ματς, τα περισσότερα εξαρτώνται από αυτούς. Κι είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν σε άλλο ένα παιχνίδι σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Αυτοί οι παίκτες παλεύουν για τη φανέλα που φοράνε και φαίνεται αυτό. Να ξέρετε ότι θα όλοι θα δώσουμε τα πάντα μέχρι το τέλος και μαζί θα πετύχουμε και θα πανηγυρίσουμε για την επίτευξη του στόχου μας", είπε αρχικά ο Χοσέ Ρόκα.

Και προσέθεσε: 'Όσον αφορά το αγωνιστικό, δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πολλά, γιατί κατάσταση του αγωνιστικού χώρου σίγουρα δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες. Προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε μετά να κρατήσουμε το προβάδισμά μας μέχρι το τέλος, έχοντας αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δείχνουν πως αντέχουν την πίεση, βγάζουν ψυχή και παλεύουν για τη φανέλα του Πανθρακικού με όλες τους τις δυνάμεις. Μάθαμε από κάποια λάθη που κάναμε στο παρελθόν, έχουμε καλύτερη ψυχολογία πλέον και προσπαθούμε με καλύτερο τρόπο και παίζουμε πιο ήρεμα, ακόμα κι αν το σκορ είναι μόνο 1-0. Θα συνεχίσουμε έτσι και θα διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε αναμέτρηση, όπως κάνουμε κι ως τώρα''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ