Ρόκα: "Πήραμε πόντο στην έδρα που άλλοι γονάτισαν"

O Xοσέ Ρόκα δεν μπορούμε να κρύψει τη χαρά του για την πολύτιμη ισοπαλία που απέσπασε ο Πανθρακικός στους "Ζωσιμάδες".

Ρόκα: "Πήραμε πόντο στην έδρα που άλλοι γονάτισαν"

Αναλυτικά: "Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από τις δύο πλευρές, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που 2 φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε μια έδρα που αν είσαι πίσω, μπορεί να φας 3 γκολ, όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ και όπως και πολλές άλλες ομάδες γονάτισαν, αλλά εμείς πήραμε βαθμό. Η έδρα του ΠΑΣ είναι δύσκολη και λόγω των βροχών και του γηπέδου.

Προσπαθήσαμε σήμερα να κυκλοφορούμε την μπάλα, αλλά όπως είδατε δεχτήκαμε τα γκολ από 2 στημένες φάσεις, ένα κόρνερ και μια φάση που ξεκίνησε από αράουτ, γιατί πήγαν δύο δικοί μας παίκτες στην μπάλα και την έχασαν. Συνεχίζουμε το δρόμο μας και τη δουλειά, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να το παλεύουμε. Υπάρχει πολύ άγχος και στρες, αλλά είναι σημαντικός ο βαθμός.

Από ψυχολογία είμαστε καλά. Αξίζαμε και σ' άλλα ματς τους 3 βαθμούς και ξέρετε, όταν κάνεις σωστή δουλειά και δεν έρχονται οι βαθμοί, τότε θέλεις πολλή δουλειά στα αποδυτήρια. Οι παίκτες όμως το πάλεψαν και συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε, ισοφαρίζοντας το ματς δύο φορές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ