Ρόκα: "Βάλαμε δύο γκολ στην Τούμπα αλλά..."

Ο Μανουέλ Ρόκα στάθηκε ιδιαίτερα στην ποιότητα του Παπαδόπουλου και του Περέιρα, οι οποίοι γύρισαν το ματς.

Ρόκα: "Βάλαμε δύο γκολ στην Τούμπα αλλά..."

Συγκεκριμένα είπε: "Ηρθαμε εδώ στην Τούμπα με ένα στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν πάμε ποτέ σε κανέναν αγώνα για να κάνουμε άμυνα, ακόμη και αν αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ. Κάναμε σήμερα μεγάλη προσπάθεια. Θέλαμε να παίξουμε. Σε ένα σημείο στο παιχνίδι προηγηθήκαμε και κοντρολάραμε το ματς. Δεν κινδυνεύαμε από τον ΠΑΟΚ για ένα διάστημα, απ' αυτό είμαι ικανοποιημένος. Αλλά κάποιοι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως ο Περέιρα που έστειλε το φάουλ στο γάμα και ο Παπαδόπουλος που έκανε εκπληκτική ενέργεια στο δεύτερο γκολ, έχουν μεγάλη ποιότητα. Εμείς συνεχίζουμε, όταν βάζεις δύο γκολ στην Τούμπα πρέπει να πάρεις τουλάχιστον έναν βαθμό, αυτό είναι το παράπονο που έχω από το παιχνίδι.

Τα σουτ έξω από την περιοχή δεν ήταν κίνδυνος για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας είχαμε πρόβλημα. Δεν ακούσατε τον κόσμο που σφύριζε; Αυτό κάτι σημαίνει, εμείς είχαμε την κατοχή μπάλας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που σε έχει συνέχεια στην πίεση. Εμείς θέλαμε να παίξουμε επιθετικά και να έχουμε κατοχή. Εμείς δεν ήρθαμε εδώ για να βάλουμε 11 παίκτες μέσα στην περιοχή. Στην φάση του Παπαδόπουλου έχω τρία στόπερ και τον τερματοφύλακα, μπράβο στον Παπαδόπουλο για την ενέργειά του. Από ένα σημείο και μετά, φυσικά, ήρθε και η κούραση. Δεν μειώνω σε καμία περίπτωση την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Το κακό ήταν που χάσαμε στην αρχή το κέντρο, παρόλο που είχαμε εκεί τον Τζάνη. Μετά βάλαμε δύο φορ γιατί κυνηγούσαμε το σκορ”.

Για τον τραυματισμό του Ιγκορ, επεσήμανε: “Τον έχει τραβήξει ο προσαγωγός, θα κάνει εξετάσεις. Δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα δούμε”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK