Ρόμα: Αν ο Μουρίνιο πάρει τον φορ που θέλει το μείγμα θα είναι εκρηκτικό

Για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι θα κινηθεί η Ρόμα, σύμφωνα με το GazzettadelloSport, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του Τάμι Έιμπραχαμ.

Roma's head coach Jose Mourinho gestures during a Group C Europa League soccer match between Betis and Roma at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 13, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα κόντρα στη Μπέτις για το Europa League AP

Μεγάλος άτυχος στάθηκε ο Τάμι Έιμπραχαμ, καθώς στη τελευταία επίσημη αναμέτρηση της Ρόμα κόντρα στη Σπέτσια υπέστη ρήξη χιαστού και θα λείψει για μεγάλο μέρος της ερχόμενης σεζόν.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Άγγλου στράικερ χάλασε τα σχέδια του Ζοσέ Μουρίνιο για τη θέση του φορ, με δημοσίευμα της GazzettadelloSport να αναφέρει πως εξετάζεται μία κίνηση βόμβα για να καλυφθεί το κενό του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ιταλικό μέσο, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος πραγματοποιήσε μία εξαιρετική χρονιά ως δανεικός με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ και πλέον θα επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να γίνουν διαπραγματεύσεις για το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του Ικάρντι με τη γαλλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2024 με πιο πιθανό να μοιάζει το ενδεχόμενο να λυθεί άμεσα.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Ικάρντι να βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στην Premier League για χάρη της Φούλαμ.

Θυμίζουμε πως στην επιθετική γραμμή της Ρόμα βρίσκεται και ο Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος βέβαια μόνο απίθανο δεν είναι να αποχωρήσει από τον σύλλογο το ερχόμένο καλοκαίρι καθώς υπάρχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς έδωσαν το πράσινο φως για το μπαμ στη μεσαία γραμμή

Για χατίρι των CR7 και Μπενζεμά δίνονται 100 εκατ. για αστέρι της Τσέλσι

Σέρχιο Ράμος: Ζήτησε δημόσια από τον διακαή πόθο του Αντσελότι να πάει στη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK