Ρόμα – Λάτσιο 1-1

Οι δηλώσεις και το πάθος της περασμένης εβδομάδας μπορεί να προσέδωσαν ένταση στο ντέρμπι της Ρώμης, αλλά καμία από τις ομάδες δεν μπόρεσε να τα χαρεί. Η Ρόμα με την Λάτσιο έμειναν στο 1-1 και παρά μία έφθασαν τις 30 ισοπαλίες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ρόμα – Λάτσιο 1-1
Οι δηλώσεις και το πάθος της περασμένης εβδομάδας μπορεί να προσέδωσαν ένταση στο ντέρμπι της Ρώμης, αλλά καμία από τις ομάδες δεν μπόρεσε να τα χαρεί. Η Ρόμα με την Λάτσιο έμειναν στο 1-1 και παρά μία έφθασαν τις30 ισοπαλίες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στους "τζιαλορόσι", αλλά ο Μπαλότα αντέδρασε σωστά σε προσπάθεια του Τόττι. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 27', αλλά το φάουλ του Λιβεράνι πέρασε έξω από τα δοκάρια του Ντόνι, ο οποίος προτιμήθηκε αντί του Κούρτσι.

Tελικά οι παίκτες του Σπαλέτι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα, αφού στο 40' ο αρχηγός τους νίκησε τον Μπαλότα και έστειλε τους "τζιαλορόσι"για ξεκούρασημε το σκορ να είναι 1-0.

H επανάληψη ξεκίνησε με εκατέρωθεν ευκαιρίες, οι οποίες τελικά "δικαίωσαν' την Λάτσιο. Η τελευταία έφθασε στην ισοφάριση με τον Ρόκι στο 57', έπειτα από σέντρα του Σέζαρ. Ο Βραζιλιάνος "σέρβιρε" και στον Μπεράμι τρία λεπτά αργότερα, αλλά η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο και η ανατροπή δεν έγινε.

Tο τελικό σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την Λάτσιο να αισθάνεται πιο ευχαριστημένη, αφού κατάφερε να μείνει κοντά στην πρώτη τετράδα.

Οι συνθέσεις:

Ρόμα: Ντόνι, Πανούτσι, Κουφούρ, Κίβου, Κουφρέ, Ντε Ρόσι, Περότα (64' Ντακούρ), Μαντσίνι, Τότι, Ταντέι, Νοντά (83' Μοντέλα).
Λάτσιο: Μπαλότα, Όντο, Σιβίλια, Κριμπάρι, Ζάουρι, Μπεράμι, Φιρμάνι (55' Νταμπό), Λιβεράνι, Σέζαρ (66' Μανφρεντίνι), Ντι Κάνιο (78' Πάντεφ), Ρόκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK