ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμενταλ: “Θέλω να παίζω περισσότερο”

Ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται συχνά με τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Ντένις Ρόμενταλ.

Ρόμενταλ: “Θέλω να παίζω περισσότερο”
Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Δανός άσος αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του με τους “ερυθρόλευκους”, παραδέχτηκε πως τον ενοχλεί όταν δεν παίζει συχνά, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε:

“Θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού, μακάρι να γινόταν, όμως, παρότι δεν μου αρέσει το να μην παίζω συχνά πρέπει να δέχομαι τις αποφάσεις του προπονητή μου ότι και να γίνει και αυτό κάνω. Παίζω βασικός κάθε δυο με τρία ματς και δεν είμαι χαρούμενος όταν συμβαίνει αυτό“, είπε αρχικά ο Nτένις Ρόμενταλ.

Διαβάστε ειδικά για τον Ολυμπιακό στο
redplanet.gr


Στη συνέχεια, ο έμπειρος εξτρέμ απάντησε στα ελληνικά δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι: ”
Δεν διαβάζω εφημερίδες στην Ελλάδα όμως είμαι χαρούμενος σε αυτή τη χώρα. Περνάω καλά γενικά στον Ολυμπιακό, απλά, όπως είπα, θα ήθελα να είχε παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Με τον προπονητή μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν μιλάει πολύ, όμως όταν αισθανθώ την ανάγκη να πούμε κάποια πράγματα με ακούει και μου λέει ότι έχω ανάγκη να ακούσω. Υπάρχουν στιγμές που θες να ακούσεις το γιατί δεν παίζεις, να στο εξηγήσουν. Στο ρόστερ όμως υπάρχουν 30 παίκτες οπότε είναι λογικό κάποια να κάθονται στον πάγκο“.



Όσον αφορά, τέλος, στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται, τόνισε: ”
Είμαι λίγο μεγάλος στην ηλικία, όμως από σωματική άποψη και φυσική κατάσταση μπορώ να προσφέρω πολλά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK