Ρόμπεν: "Δεν μας προκαλεί φόβο η Γιουνάιτεντ"

Ο Άριεν Ρόμπεν μίλησε για τις αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε πως η αγγλική ομάδα δεν προκαλεί φόβο στους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Ρόμπεν: "Δεν μας προκαλεί φόβο η Γιουνάιτεντ"
roben.jpg

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ολλανδός άσος υποστήριξε: "Ο Γκουαρντιόλα μας έχει μετατρέψει στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Κάναμε ένα ακόμα τεράστιο βήμα την εφετινή σεζόν. Είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν. Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, μπορούμε να ασκήσουμε τεράστια πίεση στους αντιπάλους μας. Και αυτή η πίεση που ασκούμε, κρατάει έως το τέλος της εφετινής σεζόν".

Σχετικά με τις αναμετρήσεις κόντρα στη Γιουνάιτεντ τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως είμαστε φορμαρισμένοι. Το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι φαινόμενο και θέλουμε όσο τίποτα άλλο τον τίτλο του Champions League. Η Μπάγερν δε φοβάται τη Γιουνάιτεντ σε καμία περίπτωση. Κερδίσαμε ήδη το πρωτάθλημα, όμως κανένας στα αποδυτήρια δεν ασχολείται πλέον με αυτή την επιτυχία. Ξέραμε ότι είχαμε κατακτήσει τον τίτλο, αρκετό καιρό πριν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK