Ρομπέρτο: "Δεν τήρησε όσα μου υποσχέθηκε η Ατλέτικο"

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην ισπανική "Marca", όπου σχολίασε την επιστροφή του ως αντίπαλος στο Καλδερόν, αλλά και τα συναισθήματά του πλέον στο Λιμάνι.

Ρομπέρτο: "Δεν τήρησε όσα μου υποσχέθηκε η Ατλέτικο"

Ο Μίτσελ δεν ήταν ο μόνος που παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική "Marca". Ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στην Ατλέτικο για το Champions League, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι "ανέκριναν" και τον πορτιέρο του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ.

"Ήρθα στην Ατλέτικο με σκοπό να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Όταν συμφώνησαν να με πουλήσουν όμως στον Ολυμπιακό δεν τήρησαν αυτά που είχαν πει. Ένιωθα έτοιμος να παίξω στην Ατλέτικο και να παλέψω για μια θέση με τους Μογιά και Όμπλακ, αλλά πλέον είμαι καλά στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσα να μείνω στη Μαδρίτη γιατί είχα συμβόλαιο, αλλά μου φέρονται πολύ καλά στην Αθήνα", τα πρώτα λόγια του 28χρονου.

Ο Ισπανός που γνωρίζει πως είναι να πηγαίνεις ως αντίπαλος στο "Καλδερόν", μιας και το έχει κάνει δύο φορές ως τερματοφύλακας της Σαραγόσα, σχολίασε: "Θα ήθελα να πάνε όλα καλά και ο κόσμος να θυμηθεί ότι έπαιξα πολλά χρόνια στην ομάδα".

"Όλη μου την ζωή, ο στόχος μου ήταν να μείνω και να πετύχω στην Ατλέτικο, όμως η καριέρα μου τελικά πήρε άλλο μονοπάτι".

Όσο για τον Σιμεόνε, ο Ρομπέρτο είπε: "Ο Σιμεόνε είναι σαν προπονητής, όπως ήταν και σαν παίκτης. Παίρνει το 100% του καθενός και να τα αποτελέσματα".

Ενώ κλείνοντας ανέφερε: "Προσπαθούμε να γίνουμε ένα με τους συμπαίκτες μου και να μην γίνεται χάος με τις γλώσσες γιατί είμαστε και από 16 διαφορετικές εθνικότητες. Αλλά καταλήγουμε σε 2 ή 3 γλώσσες. Είμαστε η ομάδα που αντιμετώπισε την Ατλέτικο καλύτερα απ' όλες. Ήταν μία έκπληξη το αποτέλεσμα στην Αθήνα, αλλά στο αυριανό παιχνίδι θα το θυμούνται και σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό 90λεπτό".

Διαβάστε ακόμη

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Ο ακούραστος τζουντόκα και το βελούδινο διαζύγιο

ΦΑΚΕΛΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤΟ: Γιατί δεν παίζει στην Εθνική Ισπανίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK