Ρομπέρτο: "Καλύτερος όποιος κατακτήσει το πρωτάθλημα"

Ο Ρομπέρτο επισήμανε ότι όποια ομάδα κατακτά το πρωτάθλημα είναι και η καλύτερη, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος στη συνέχεια.

Ρομπέρτο: "Καλύτερος όποιος κατακτήσει το πρωτάθλημα"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»:

Για τη μάχη του τίτλου: «Έχουμε πλέον ένα καλό προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού, που μπορούμε να το κάνουμε μεγαλύτερο κατά 3 βαθμούς, αν κερδίσουμε και το ματς που δεν είχαμε παίξει λόγω κακών γηπεδικών συνθηκών. Προφανώς είναι καλό προβάδισμα, αλλά οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Κάθε ματς είναι δύσκολο και ξεχωριστό και πρέπει να προσπαθούμε πολύ για να κερδίζουμε».

Για τη διαιτησία: «Σε μία τόσο μεγάλη κούρσα, όπως είναι ένα πρωτάθλημα, αυτός που το κατακτά τελικά είναι ο καλύτερος. Ό,τι και να πει κάποιος, αυτή είναι η αλήθεια. Αισθανόμαστε καλύτεροι και γι' αυτό πιστεύουμε ότι αξίζουμε το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι όλοι μπορούν να το δουν αυτό».

Για το ενδιαφέρον από το εξωτερικό: «Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Έχω συμβόλαιο και χαίρομαι γι΄ αυτό. Με εμπιστεύτηκε ο πρόεδρος και όλη η ομάδα και δεν έχω παρά να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Αισθάνομαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό, είμαι σαν στο σπίτι μου. Δεν με απασχολεί τίποτα άλλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK