Ρόναλντ Κούμαν, πάει Αγρίνιο ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα

Ο σπουδαίος Ολλανδός Ρόναλντ Κούμαν θα επισκεφθεί την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Αγρίνιο για να παρακολουθήσει ματς της Super League.

FILE- Netherlands coach Ronald Koeman stands prior to the start of the Euro 2020 group C qualifying soccer match between Netherlands and Germany at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Sunday, March 24, 2019. Ronald Koeman will return as coach of the Netherlands team after the World Cup in Qatar, the country's soccer association announced Wednesday. Koeman, who quit as national coach in 2020 to join Barcelona, will take over from Louis van Gaal, whose contract runs through the World Cup. (AP Photo/Peter Dejong, File)
Ο Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας. AP

Στις κερκίδες του γηπέδου του Παναιτωλικού θα καθίσει ο Ρόναλντ Κούμαν, πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός legend θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Αγρινιωτών με τον Λεβαδειακό την Κυριακή 06/11 στις 16:00.

Ο λόγος της επίσκεψης του Κούμαν θα είναι για να τιμήσει την πρόκληση που του έκανε ο καλός του φίλος και προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Αναστασίου ο οποίος είχε μακρά πορεία στο ολλανδικό ποδόσφαιρο τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα μόδα στην Γεωργία: Οι γαμπροί δεν φοράνε κοστούμι, πάνε με φανέλα Κβαρατσχέλια

Άνευ προηγουμένου υβριστικό σύνθημα του Βιντάλ κατά της Ρεάλ Μαδρίτης

Ρούνεϊ: Ο τετράχρονος γιος του Κας του άνοιξε το κεφάλι με πιάτο σε ελληνικό εστιατόριο

News 24/7

24MEDIA NETWORK