Ροναλντίνιο καλεί Ανρί...

Το βράδυ της Δευτέρας ανακηρύχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, παίρνοντας τη Χρυσή Μπάλα από το γαλλικό περιοδικό, «France Football». Ο λόγος για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια για την αξία του Τιερί Ανρί της Άρσεναλ, καλώντας τον να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.

Ροναλντίνιο καλεί Ανρί...
Το βράδυ της Δευτέρας ανακηρύχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, παίρνοντας τη Χρυσή Μπάλα από το γαλλικό περιοδικό, « France Football». Ο λόγος για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια για την αξία του Τιερί Ανρί της Άρσεναλ, καλώντας τον να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.

«Πρόκειται για ένα από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και πιστεύω πως αξίζει να κατακτήσει και εκείνος τον τίτλο του κορυφαίου τα επόμενα χρόνια. Είναι ανάμεσα στους καλύτερους σε συνεχόμενες ψηφοφορίες και κάποια στιγμή πρέπει να πάρει και εκείνος το βραβείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μάγος.

Ο Ροναλντίνιο απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα ενώ κάλεσε τον Γάλλο στράικερ της Άρσεναλ να τον πλαισιώσει στην ισπανική ομάδα. «Είναι ένας φανταστικός επιθετικός και όλοι οι καλοί παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι. Θα είμαστε πιο δυνατοί με εκείνον στην ομάδα. Γιατί να φύγω; Έχουμε τα πάντα για να γίνουμε ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο, εάν όχι ο καλύτερος! Μπορώ να κερδίσω τίτλους στην Μπαρτσελόνα», υποστήριξε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός των « μπλαουγκράνα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK