Ροναλντίνιο: "Τα μαγικά μου είναι αληθινά"

Εδώ και λίγες ημέρες «κυκλοφορεί» στο ίντερνετ ένα βίντεο που δείχνει τον Ροναλντίνιο της Μπαρτσελόνα να πραγματοποιεί μια επίδειξη των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων.

Ροναλντίνιο: "Τα μαγικά μου είναι αληθινά"
Εδώ και λίγες ημέρες « κυκλοφορεί» στο ίντερνετ ένα βίντεο που δείχνει τον Ροναλντίνιο της Μπαρτσελόνα να πραγματοποιεί μια επίδειξη των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων. Πιο συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός φορώντας τα νέα του παπούτσια της ΝΙΚΕ στέλνει τέσσερις συνεχόμενες φορές την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά δεν την αφήνει να «χτυπήσει» στο έδαφος.

Πολλοί είναι εκείνοι που βλέποντας τη συγκεκριμένη σκηνή την θεώρησαν ως ένα αποτέλεσμα μοντάζ, ωστόσο, ο πρώτος που έσπευσε να υποστηρίξει πως είναι αληθινή ήταν ο ίδιος ο Ροναλντίνιο. « Τα μαγικά μου είναι αληθινά και οι εικόνες που βλέπετε δεν μονταρίστηκαν. Ότι βλέπετε στο βίντεο είναι πραγματικό και είναι πράγματα που κάνω και στην προπόνηση. Δεν υπάρχουν μοντάζ και τρικ. Προκαλώ όποιον θέλει να έρθει στην προπόνηση να του δείξω ότι είναι αλήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος «μάγος».

News 24/7

24MEDIA NETWORK