Ρονάλντο: Αποδοκιμασίες και εμπαιγμοί

Οι φίλοι της Αλ Χιλάλ δεν άφησαν σε χλωρό κλαρί τον Πορτογάλο, εκείνος δεν σταμάτησε να αντιδρά.

Al Nassr's Cristiano Ronaldo greets his fans during Riyadh Season Cup 2024 final match against Al Hilal at Kingdom Arena Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Feb. 8, 2024. (AP Photo)
Al Nassr's Cristiano Ronaldo greets his fans during Riyadh Season Cup 2024 final match against Al Hilal at Kingdom Arena Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Feb. 8, 2024. (AP Photo) AP

Το αστέρι της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν φανερά εκνευρισμένος αφού οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ τον χλεύασαν με συνθήματα, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια του αγώνα για το Season Cup στο Ριάντ.

Μόλις ξεκίνησε ο αγώνας το ξεκίνημα ήταν εφιαλτικό για την ομάδα του Ρονάλντο, καθώς ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς άνοιξε το σκορ για την Αλ Χιλάλ στο 17′.

Στη συνέχεια, ο Αλ Ντοσάρι έκανε το 2-0 στο 30′, αφήνοντας την Αλ Νάσρ με ένα βουνό να ανέβει στο δεύτερο ημίχρονο.

Ήταν ένα ημίχρονο που θα ξεχάσει ο Ρονάλντο, ο οποίος έχασε νωρίς την ευκαιρία να σκοράρει - και ο κόσμος σίγουρα του το θύμιζε αυτό.

Τα συνθήματα, ειδικά αυτά που εμπεριείχαν τον Μέσι, έπεφταν βροχή. Στη συνέχεια, ο Ρονάλντο απάντησε με ένα μπράβο προς το πλήθος, προτού κάνει την εμβληματική χειρονομία "Calma".

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Πιθανή απομάκρυνση 6 παικτών

Ο λόγος που ο Αγκουέρο απαρνήθηκε το "10" του Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK