Ρονάλντο: Αυτός είναι ο σταρ που ζήτησε από την Αλ Νασρ

Την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος έχει ζητήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τους ιθύνοντες της Αλ Νασρ σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes.

FILE - Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and PSG during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Jan. 19, 2023. Ronaldo scored four goals for his new Saudi Arabian team Thursday, Feb. 9 bringing his career tally in domestic leagues to 503. Four days after his 38th birthday Ronaldo scored twice in each half to help Al Nassr defeat Al Wehda 4-0 in a Saudi Pro League game. (AP Photo/Hussein Malla, file)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει AP

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ με τον Πορτογάλο σταρ να πετυχαίνει το ένα γκολ πίσω από το άλλο με την νέα του ομάδα και να δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Οι ιθύνοντες της Αλ Νασρ πέρα από το γεγονός πως έχουν προσφέρει στον CR7 ένα συμβόλαιο άνευ προηγουμένου, έχουν δηλώσει από την πρώτη στιγμή πως είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν και άλλες επιθυμίες του με κάθε κόστος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το FIchajes και αναπαράγει το GOAL, ο Πορτογάλος φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Αλ Νασρ την απόκτηση ένος ποδοσφαιριστή μαζί με τον οποίο έχει πανηγυρίσει ουκ ολίγα τρόπαια στην καριέρα του.

Ο λόγος για τον Σέρχιο Ράμος, του οποίου το συμβόλαιο με την Παρί λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του.

Πάντως, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ράμος, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε και την αποχώρησή του από την εθνική Ισπανίας, φέρεται να θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής στην Παρί.

Θυμίζουμε, ότι εκτός από τον Ράμος, και ο Λούκα Μόντριτς φέρεται να βρίσκεται στη λίστα της Αλ Νασρ.

Διαβάστε Περισσότερα

Αλεχάντρε Πάτο, πού βρίσκεται ο επιθετικός των 60.000.000 ευρώ;

Σίτι, Πόρτο, Βαλένθια με 50.000.000 ευρώ μεταγραφές και στα 32 του άνεργος...

Τσέλσι: Ανάσα! Δεν έμεινε ξεκρέμαστο το μεγάλο ταλέντο των Μπλε

News 24/7

24MEDIA NETWORK