Ρονάλντο: Διακοπές 72.000.000 ευρώ στην Σαουδική Αραβία

Οι Σαουδάραβες θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίξει μπάλα στο πρωτάθλημά τους και του δίνουν τα πάντα.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts while listening to the Portugal's national anthem prior the start of the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Παγκόσμιο Κύπελλο (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Μπορεί η είδηση πως οι ποδοσφαιριστές της Σαουδικής Αραβίας θα πάρουν από μία Ρολς Ρόις για τη νίκη επί της Αργεντινής να ήταν ψέμα, αλλά οι Σαουδάραβες φαίνεται πως όσον αφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αστειεύονται με αυτά που του προσφέρουν.

Ο Πορτογάλος σταρ έχει μείνει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά από το Μουντιάλ 2022 θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εάν βέβαια κατακτήσει το τρόπαιο θ' αποσυρθεί όπως δεσμεύτηκε να κάνει στη συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν.

Κι εδώ μπαίνουν στο κόλπο οι Σαουδάραβες οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλουν τον CR7 να παίξει στο πρωτάθλημά τους και συγκεκριμένα στην Αλ Νασρ. Εάν, λοιπόν, ο Κριστιάνο συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο τότε αναμένεται να έχει πάνω στο τραπέζι μία διαστημική πρόταση.

Σαφώς ο Ζόρζε Μέντες έχει πιάσει δουλειά για τον καλύτερό του πελάτη και το θέμα είναι πώς θα επεξεργαστούν την προσφορά 216.000.000 ευρώ που φέρεται να έχουν από την Αλ Νασρ. Ο Ρονάλντο έχει πει πως θέλει να σταματήσει στα 40 οπότε για 2-3 χρόνια θα είναι σε θέση να κοσμήσει το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας λαμβάνοντας κάπου 72.000.000 ετησίως.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Το μυθικό ρεκόρ που έφτιαξε και ως νέος και ως "γέρος" σε Μουντιάλ

Περέιρα: Έφυγε από την Κορίνθιανς για να γυρίσει στην πατρίδα του και τελικά υπογράφει στη μεγάλη της αντίπαλο

Μουντιάλ 2022: Ακραίος Ντε Μπρούινε λέει πως το Βέλγιο δεν έχει καμία ελπίδα γιατί οι παίκτες γέρασαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK