Ρονάλντο, έγινε GOAT σε μία κατηγορία που ο Μέσι θέλει κιάλια για να τον δει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε ένα τεράστιο ρεκόρ και έγινε ο βασιλιάς του Instagram. Έπαιξαν το ρόλο τους η συνέντευξη και η φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι.

Manchester United's Cristiano Ronaldo walks on to the pitch for the warmup before the Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park, in Liverpool, England, Sunday Oct. 9, 2022. Ronaldo will start the match on the bench. (AP Photo/Jon Super)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην προθέρμανση της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με την Έβερτον AP

Είναι γεγονός! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία των social media που σπάσει τα φράγμα των 500.000.000 ακολούθων. Επισήμως, δηλαδή, ο Πορτογάλος σταρ είναι ο βασιλιάς του Instagram.

Μάλιστα, ο μεγάλος του αντίπαλος, Λιονέλ Μέσι που είναι ο δεύτερος στη συγκεκριμένη κατηγορία, απέχει πάρα πολύ για να φτάσει τον Ρονάλντο, καθώς ακολουθείται από 375.000.000 χρήστες. Για την οικονομία του θέματος, 3η θέση στη συγκεκριμένη λίστα κατέχει η Κάιλι Τζένερ με 372.000.000 followers.

Φαίνεται πως η περιβόητη συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν, αλλά και η ιστορική φωτογραφία της Louis Vuitton με τον Μέσι έπαιξαν το ρόλο τους για να γκρεμίσει ο Ρονάλντο το ρεκόρ του μισού δισεκατομμυρίου ακολούθων.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Άγγλοι οπαδοί έψαχναν για μπύρες και κατέληξαν στο παλατι γιου του Σεΐχη

Μουντιάλ 2022: Ρεπόρτερ από την Αργεντινή έπεσε θύμα ληστείας και "τρελάθηκε" με το δίλημμα της αστυνομίας

Μουντιάλ 2022: Καμία ομάδα δεν θα φορέσει το περιβραχιόνιο OneLove, η FIFA αγνόησε το αίτημά τους

News 24/7

24MEDIA NETWORK