Ρονάλντο: Έκανε ιντριγκαδόρικη δήλωση για το επίπεδο του νέου του πρωταθλήματος

Πως το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι ιδιαίτερα ανατγωνιστικό και αν συνεχίσει έτσι σε λίγα χρόνια θα είναι ένα από τα κορυφαία στον κόσμο δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

FILE - Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and PSG during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Jan. 19, 2023. Ronaldo scored four goals for his new Saudi Arabian team Thursday, Feb. 9 bringing his career tally in domestic leagues to 503. Four days after his 38th birthday Ronaldo scored twice in each half to help Al Nassr defeat Al Wehda 4-0 in a Saudi Pro League game. (AP Photo/Hussein Malla, file)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει AP

Στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και την Αλ Νασρ αγωνίζεται πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για πρώτη φορά τοποθετήθηκε για την ποιότητα του ποδοσφαίρου στον νέο του προορισμό.

Ο Πορτογάλος σταρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο του πρωταθλήματος λέγοντας μάλιστα πως μέχρι στιγμής του έχει κάνει θετική εντύπωση και αν συνεχίστει το πλάνο σε λίγα χρόνια θα είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

"... Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν είναι σαν της Premier League, δεν πρόκειται να πω ψέματα, αλλά είναι ένα πρωτάθλημα που με έχει εντυπωσιάσει θετικά. Σε 5-6-7 χρόνια, αν ακολουθηθεί πιστά το πλάνο, μπορεί να είναι το 4ο ή 5ο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για παίκτη που δεν έπιασε στην Λίβερπουλ

Πώς ο μετρ των μεταγραφών Μόντσι έκανε "πατάτα" με τον Κβαρατσχέλια

Ο λόγος που ο Μπουφόν σπάστηκε με την Παρί και παράτησε 10.000.000 ευρώ για να φύγει

News 24/7

24MEDIA NETWORK