Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ τσιγκουνεύεται τα 25 εκατ. για να φέρει τον ηγέτη στη μεσαία γραμμή

Προσφορά 18.000.000 ευρώ έχει καταθέσει στην Ίντερ για την απόκτηση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς η Αλ Νασρ, σύμφωνα με την MundoDeportivo.

Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's first goal playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and PSG during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 19, 2023. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ AP

Δεν έχουν τέλος οι προτάσεις των ομάδων της Σαουδικής Αραβίας προς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης, με κάποιους εξ αυτών μάλιστα να λένε το πολυπόθητο "ναι" και να μετακινούνται στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Έτοιμος για να ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο είναι και ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, για τον οποίο, σύμφωνα με δημοσίευμα της MundoDeportivo, η Αλ Νασρ προσφέρει στην Ίντερ το ποσό των 18.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο, η Ίντερ ζητάει περίπου 25.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, με τον Μπρόζοβιτς να φέρεται να ασκεί πιέσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ανακοινώθηκε κι άλλη ανανέωση παρά τα "σύννεφα"

Τσέλσι: Διώχνει τους πάντες, στην έξοδο και ένας εκ των αρχηγών

Εμπαπέ: Αυτά είναι τα αναλυτικά ποσά που θα δώσει η Ρεάλ στη Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK