Ρονάλντο: Η Ρεάλ τον έστειλε στην Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να πάλευε έως και την τελευταία στιγμή να μείνει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για την Ρεάλ.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts after missing an opportunity to score during the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ρονάλντο μετά από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Το Μέσο που αποκάλυψε τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ ήταν η ισπανική MARCA. Το ίδιο Μέσο ήταν αυτό που έκανε λόγο για χωρισμό του Πορτογάλου με τον επί χρόνια ατζέντη του Ζόρζε Μέντες. Τώρα, οι Ισπανοί έρχονται με νέα δεδομένα όσον αφορά στην απόφαση του CR7 να πει ναι στους Σαουδάραβες.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Ρονάλντο μέχρι και την τελευταία στιγμή και για 40 ολόκληρες μέρες περίμενε κάποιο μήνυμα από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο νέος παίκτης της Αλ Νασρ φέρεται να πάλευε να επιστρέψει στους Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά το τηλεφώνημα δεν έγινε ποτέ...

Έτσι, ο Ρονάλντο κατέληξε στην Αλ Νασρ, εκτός ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά με το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα του αποφέρει 200.000.000 ευρώ το χρόνο.

Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι ο Ρονάλντο συμφώνησε με την Αλ Νασρ, καθόλου τυχαία, μετά από τη δήλωση του Κάρλο Αντσελότι πως η Ρεάλ δεν πρόκειται να κινηθεί για κανέναν ποδοσφαιριστή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα

Οι οπαδοί της Αλ Νασρ γκρέμισαν το αεροδρόμιο για να υποδεχθούν Έλληνα που έκανε τον CR7 να κλάψει

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ είχε δώσει μυθικό συμβόλαιο και στον Άμραμπατ της ΑΕΚ

Ρονάλντο: Αυτή είναι -η λαμπερή- ενδεκάδα της Αλ Νασρ με CR7

News 24/7

24MEDIA NETWORK