Ρονάλντο και Νεϊμάρ 'έπαιξαν ξύλο' σε διαφήμιση

Ξεχάστε τα φάουλ και τις ντρίμπλες. Σε δοκιμασίες που δεν χωράει ο νους διαγωνίστηκαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ για χάρη διαφημιστικής καμπάνιας.

Ρονάλντο και Νεϊμάρ 'έπαιξαν ξύλο' σε διαφήμιση

Πυγμαχία. Κατς. Πινγκ πονγκ συμβατικό. Πινγκ πονγκ με chop sticks. Φανταζόσουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ θ' αποδέχονταν την πρόταση να τσαλακωθούν τόσο πολύ;

Πόσα χρήματα έλαβαν από την πορτογαλική MEO (εταιρία παροχής τηλεφωνίας-ίντερνετ-τηλεόρασης και θυγατρική της Altice Portugal - κάτι ελληνικό σού θυμίζει) για να συμμετάσχουν από κοινού σε μια σειρά διαφημίσεων δεν γνωρίζουμε. Είδαμε παρόλα αυτά πως μπήκαν στο πετσί του ρόλου και ανταποκρίθηκαν επαρκώς σε κάθε δοκιμασία που προέβλεπε γι' αμφότερους το αναπάντεχο σενάριο και οι σκηνοθετικές οδηγίες.

Το concept είχε ως εξής: ρεπόρτερ δρόμου ρωτούσε αμέριμνους (στοίχημα δεν βάζουμε) περαστικούς πού θα φαντάζονταν ν' μονομαχούν οι δύο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και οι άκρως τρελές εμπνεύσεις τους έγιναν πραγματικότητα. Διότι -κατά το σλόγκαν της καμπάνιας- "φανταστείτε όλα όσα θα δείτε".

Αρχικά Ρονάλντο και Νεϊμάρ φόρεσαν τα γάντια μιμούμενοι δύο μποξέρ. Κατόπιν έβαλαν τις πολύχρωμες μάσκες για να μονομαχήσουν ως cult ήρωες της θεατρικής πάλης και στο τέλος έγιναν παίκτες του πινγκ πονγκ. Πρώτα με κανονικές ρακέτες, αλλά στο φινάλε με ξυλάκια για noodles και σούσι. Μάλιστα σαν άλλος Ντάνιελ Λαρούσο του 'Karate Kid' που αυτοσυγκεντρωμένος 'φυλάκισε' τη μύγα, ο Πορτογάλος γράπωσε το μπαλάκι μεταξύ των chop sticks!

Ως γνωστόν, στο πινγκ πονγκ ο επιθετικός της Γιουβέντους είναι αυθεντία και δεν θέλει να χάνει από κανέναν. Κι αν χάσει, επιδιώκει μανιωδώς μια ρεβάνς. Τον Ρίο Φέρντιναντ να ρωτήσεις που τον είχε νικήσει μία φορά, ενόσω ήταν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τσαντίστηκε μάλιστα τόσο ο 'CR7' που έστειλε τον ξάδερφό του ν' αγοράσει ένα τραπέζι και για δύο εβδομάδες προπονήθηκε τόσο σκληρά που στη δεύτερη μάχη με τον Άγγλο στόπερ επικράτησε κατά κράτος."Αυτός είναι ο Κριστιάνο, μια μηχανή", είχε πει ο Πατρίς Εβρά, διηγούμενος την ανέκδοτη ιστορία από τις προπονήσεις των 'κόκκινων διαβόλων'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK