Ρονάλντο: "Θέλω να φτάσω τον Μέσι"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε την τρίτη "Χρυσή Μπάλα" της καριέρας του και αφού ευχαρίστησε την οικογένειά του αμέσως μετά την απονομή, εξέφρασε την επιθυμία του να φτάσει τον Λιονέλ Μέσι.

Ρονάλντο: "Θέλω να φτάσω τον Μέσι"

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν. Τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τον πρόεδρο της ομάδας", είπε αρχικά, εμφανώς συγκινημένος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο,

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Ήταν μία αξέχαστη χρονιά. Το να κερδίζεις τέτοιου είδους βραβεία είναι κάτι μοναδικό και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θέλω να συνεχίσω να δουλεύω όπως έκανα μέχρι τώρα, προσπαθώντας να κατακτήσω περισσότερους τίτλους - σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο. Για τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, που με κοιτάζει από εκεί πέρα με το γιο μου.

Θέλω να βελτιώνομαι όσο περνά ο καιρός. Θέλω να πω σε όλους τους Πορτογάλους ότι ποτέ δεν πίστευα πως θα κερδίσω τρεις φορές αυτό το βραβείο. Θέλω να γίνω ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ιστορίας και αυτό απαιτεί πολλές θυσίες, επομένως θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους γι' αυτή τη βραδιά".

Ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Είναι μια αξέχαστη στιγμή. Δεν πρόκειται να σταματήσω. Θέλω να φτάσω τον Μέσι".

Διαβάστε ακόμη:

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Ρονάλντο

Δεν ψήφισε Ρονάλντο, Μέσι ή Νόιερ ο Τοροσίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK