Ρονάλντο: Το άβολο στατιστικό που θέλει να τελειώσει με την Ελβετία

Το πρώτο του γκολ σε νοκ-άουτ φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου θελει να πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς και στα πέντε Μουντιάλ που έχει συμμετάσχει, έχει σκοράρει μόνο στην φάση των ομίλων.

Portugal's Cristiano Ronaldo in action during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας AP

Κόντρα στην Ελβετία αγωνίζεται η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο για την φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Πορτογάλος έχει την ευκαιρία να δώσει τέλος σε ένα περίεργο στατιστικό.

Μπορεί πρόσφατα ο Ρονάλντο να έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που πετυχαίνει γκολ σε πέντε διαφορετικά Μουντιάλ, αλλά δεν έχει καταφέρει σε κανένα από αυτά να πετύχει γκολ στη νοκ-άουτ φάση, δηλαδή από τον γύρο των 16 και μετά.

Συνολικά ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί σε έξι αγώνες νοκ-άουτ φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου, τέσσερις εκ των οποίων ήταν στη διοργάνωση του 2006 που η Πορτογαλία κατέβαλε την 4η θέση.

Στον αντίποδα, το 2014 δεν κατεγραψε καμία συμμετοχή σε αγώνα νοκ-άουτ καθώς η ομάδα του αποκλειστηκε πρόωρα από την φάση των ομίλων.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Το τραβηγμένο σενάριο ανταλλαγής για να καταλήξει ο Βλάχοβιτς στο Άνφιλντ

Ρονάλντο: Γιατί έχει βάλει στον πάγο τα αστρονομικά χρήματα της Αλ Νασρ

Γιουνάιτεντ: Ο Νοτιοκορεάτης που μπήκε στο μάτι των Κόκκινων Διαβόλων

News 24/7

24MEDIA NETWORK