Ρωσική... απόβαση στην Κύπρο για άσο του Ολυμπιακού!

Η Ζενίτ είχε κλείσει θέση στο ΓΣΠ για να δει από κοντά το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό για το Europa League, αλλά αποφάσισε να μην δώσει το παρών την τελευταία στιγμή. Κι όμως ο λόγος αυτής της αλλαγής, έχει... ονοματεπώνυμο! Ο Αλέξης Βιρβίλης έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ρωσική... απόβαση στην Κύπρο για άσο του Ολυμπιακού!

Συζητιέται έντονα τον τελευταίο καιρό ότι στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας θα φτάσει μία πρόταση για πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που πολύ δύσκολα θα την απορρίψουν οι “ερυθρόλευκοι”.

Το μυαλό των περισσότερων πάει σε δύο ποδοσφαιριστές: Στον Ιντέγε και στον Μιλιβόγεβιτς. Ειδικά για τον Ιντέγιε έχει βουίξει η Κίνα ότι σύλλογος από τη συγκεκριμένη λίγκα έχει αποφασίσει να “χτυπήσει” την πόρτα του Ολυμπιακού, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει αυτή τη φορά να πείσει τους Πειραιώτες και να τον παραχωρήσουν.

Ο δεύτερος είναι φυσικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος παρακολουθείται στενά εδώ και τρεις μήνες από ένα σωρό συλλόγους από την Αγγλία (Λέστερ), την Πορτογαλία (Μπενφίκα) και την Ρωσία (Ζενίτ).

Και μιας και αναφέραμε το όνομα της Ζενίτ,πληροφορίες του Contra.grαπό την Ρωσία αναφέρουν ότι η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης είχε αποφασίσει να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία.

Είχε φροντίσει μάλιστα να το διαρρεύσει και... επιδεικτικά στους ρεπόρτερ της Ζενίτ ότι άνθρωπός της θα βρισκόταν στην Κύπρο για να κρατήσει σημειώσεις ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ως δια μαγείας όμως, το βράδυ της Τρίτης (6/12) διέρρευσε προς τον Τύπο ότι τελικά θα ακυρώσει το ταξίδι της για την Λευκωσία.

Ο λόγος είναι προφανώς και έχει ονοματεπώνυμο: Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Πληροφορήθηκαν οι ιθύνοντες της Ζενίτ ότι ο Σέρβος χαφ αποκλείστηκε από την αποστολή που είχε ανακοινώσει ο Μπέντο και έτσι η Ζενίτ δεν είχε κανέναν λόγο να βρεθεί στις εξέδρες του ΓΣΠ, αφού είναι ολοφάνερο ότι σκόπευε να ξανατσεκάρει τον Λούκα.

Στην Ρωσία δεν το κρύβουν ότιoΒέλγος χαφ Άξελ Βίτσελ ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες. Βέβαια, και το καλοκαίρι τα ίδια έλεγαν και τελικά ο Βίτσελ παρέμεινε κάτοικος Αγίας Πετρούπολης. Αν όμως ο Βίτσελ αποχωρήσει τον Ιανουάριο, τότε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι στην κορυφή της λίστας της Ζενίτ για να τον αντικαταστήσει.

Όπως καταλαβαίνετε, η Ζενίτ θα κοιτάξει να βγάλει από τα ταμεία της πολλά ρούβλια για να τον κάνει δικό της. Είναι κάτι που θεωρείται πλέον δεδομένο στην Ρωσία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK