Ρώτησαν τον Ρανιέρι αν πάει Κίνα και έδωσε επική ατάκα!

Οι Κινέζοι δίνουν περιουσίες ολόκληρες για να δελεάσουν παίκτες και προπονητές όμως αυτό αφήνει παντελώς αδιάφορο τον Κλάουντιο Ρανιέρι. Το έδειξε μάλιστα και με δηλώσεις του!

Ρώτησαν τον Ρανιέρι αν πάει Κίνα και έδωσε επική ατάκα!

Πέρυσι εκτοξεύτηκε στα ουράνια με την κατάκτηση του τίτλου της Premier League με την Λέστερ, φέτος κινδυνεύει να προσγειωθεί ανώμαλα καθώς η Λέστερ όχι μόνο βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας αλλά απειλείται άμεσα πλέον με υποβιβασμό στην Championship.

Αυτό δεν πτοεί ωστόσο τον Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποιός σε δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο των "Laureus Awards" στο Μονακό όχι μόνο έδειξε την πίστη του στην ομάδα του αλλά ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως σε αντίθεση με κόσμο και κοσμάκη που πηγαίνει στην Κίνα για τα χρήματα, για αυτόν δεν είναι επιλογή...

Ρώτησαν τον Ρανιέρι αν πάει Κίνα και έδωσε επική ατάκα!

"Να πάω και να προπονήσω στην Κίνα; Όχι ευχαριστώ. Θα σώσω την Λέστερ και θα μείνω εδώ", τόνισε σε ένα ξέσπασμα ειλικρίνιας ο Ιταλός τεχνικός, για να συμπληρώσει αναφορικά με την φετινή παρουσία των "αλεπούδων":

"Δεν με νοιάζουν οι φήμες περί απόλυσής μου επειδή μιλώ κάθε εβδομάδα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, τον Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, και έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Όταν κάτι πηγαίνει άσχημα, ο Τύπος προσπαθεί πάντα να φτάσει μέχρι τον πάτο για να βρει τα αίτια.

Ο ιδιοκτήτης με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι πρέπει να σταματήσουμε αυτές τις φήμες. Μου είπε ότι ακόμα πιστεύουν και ότι αυτή τη στιγμή μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση μόνο μέσα από νίκες και καλές εμφανίσεις, κάτι που προφανώς δεν έχουμε πετύχει ως τώρα. Υπάρχει ενότητα μέσα στα αποδυτήρια και εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK