Ρώτησε πρώην... ΠΑΟΚτζή τι εστί ΑΕΚ

Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος έχουν σηκώσει μανίκια, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση για τα... φτερά της ΑΕΚ. Ο εξτρέμ που παίζει δυνατότερα απ' όλους τις τελευταίες ημέρες, φρόντισε να μάθει για την πρωταθλήτρια μέσω... ΠΑΟΚ.

Ρώτησε πρώην... ΠΑΟΚτζή τι εστί ΑΕΚ

Διαβάζουμε στην κυριακάτικη "ΩΡΑ" πως ο ποδοσφαιριστής της Καϊσέρισπορ, Ράιαν Μέντες είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όπως και το τούρκικο κλαμπ που έχει δεχθεί "κιτρινόμαυρη" προσέγγιση.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας επισημαίνει ότι το... φτερό από το Πράσινο Ακρωτήρι θέλησε να μάθει επί προσωπικού τι σημαίνει ΑΕΚ και ελληνικό πρωτάθλημα. Και τι έκανε γι' αυτό;

Μίλησε μ' έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ...

Ο λόγος για τον συμπατριώτη του Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ενημέρωσε τον 28χρονο για όλα όσα του ζήτησε να μάθει.

Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης τον γνωρίζουν καλά ως προς τις ικανότητές του, καθώς το δίδυμο τον είχε εξετάσει όταν αγωνιζόταν στην Λιλ κι εκείνοι δούλευαν στον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιό του με την Καϊσέρισπορ εκπνέει το 2020, ενώ παράλληλα φημολογείται πως υπάρχουν και τούρκιες ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK