Ρούνεϊ: "Αδιαφορώ για τα όσα είπε ο Σκόουλς"

Συνέχεια στην διαμάχη με τον Πολ Σκόουλς, έδωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ με πρόσφατες δηλώσεις του, απαντώντας στην κριτική που του είχε γίνει για το αν θα έπρεπε να βρίσκεται στην εθνική ή όχι.

Ρούνεϊ: "Αδιαφορώ για τα όσα είπε ο Σκόουλς"
© REUTERS

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αν και καθυστέρησε, τελικά απάντησε στα όσα είχε πει ο Πολ Σκόουλς για τον Άγγλο στην αυτοβιογραφία του. Ο τελευταίος, είχε δηλώσει πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόι Χόντσον θα πρέπει να έχει το "νεύρο" και τη δύναμη να αποκλείσει τον Ρούνεϊ από την εθνική ομάδα, λόγω της κακής αγωνιστικής του κατάστασης το τελευταίο διάστημα.

Στο φιλικό με το Εκουαδόρ, ο παίκτης της Γιουνάιτεντ σκόραρε μετά από οκτώ μήνες και με τις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, άναψε τα αίματα: "Ήταν για καιρό συμπαίκτης μου, αλλά λείπει από την ομάδα εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακούσει πολύ κόσμο να λέει ότι ο Σκόουλς με προπονεί, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρουν τα όσα λέει. Είναι απλά δική του άποψη. Για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει η άποψη κανενός, μόνο του Χόντσον και του προπονητικού τιμ. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, αλλά εγώ δεν συμφωνώ με αυτή".

Ρούνεϊ: "Αδιαφορώ για τα όσα είπε ο Σκόουλς"
© THE FA VIA GETTY IMAGES

Τα σχόλια του Σκόουλς είχαν να κάνουν και για το αν μπορεί ο Ρούνεϊ να αγωνιστεί το ίδιο καλά στην αριστερή πλευρά της Αγγλίας, όπως επιλέγει να τον χρησιμοποιεί ο Χόντσον. Η απάντηση του Ρούνεϊ σ' αυτό ήταν αφοπλιστική: "Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις. Έχω αποδείξει εδώ και καιρό ότι είμαι καλός και στα αριστερά. Ο προπονητής δεν χρειάζεται να μου πει τι πρέπει να κάνει, γνωρίζω καλά τη θέση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, είναι απόφαση του προπονητή και έχει να κάνει με την ομάδα. Θα παίξω όπου μου ζητηθεί, αριστερά, δεξιά ή στο κέντρο και θα είμαι χαρούμενος".

Όσον αφορά την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και τη συνεργασία του με τον Στάριτζ, ο Ρούνεϊ, σχολίασε: "Είμαι έτοιμος να παίξω. Στο φιλικό με το Εκουαδόρ ένιωσα πως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Με τον Στάριτζ είναι φανταστικός παίκτης. Όποτε παίζουμε μαζί, ένας από τους δυο μας σκοράρει. Έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις μαζί και είμαι αισιόδοξος πως θα τα πάμε καλά στο Μουντιάλ"

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στην Αγγλία, όπως ήταν φυσικό, επικεντρώθηκαν στην απάντηση του Ρούνεϊ προς τον Πολ Σκόουλς:

"Sun": "Σκάσε Σκόουλς"

Ρούνεϊ: "Αδιαφορώ για τα όσα είπε ο Σκόουλς"

"Mirror": "Δεν έχεις ιδέα Σκόουλς"

Ρούνεϊ: "Αδιαφορώ για τα όσα είπε ο Σκόουλς"

"Telegraph": "Αδιαφορώ για Σκόουλς"

Ρούνεϊ: "Αδιαφορώ για τα όσα είπε ο Σκόουλς"

Την υπεράσπιση του Ρούνεϊ, ανέλαβε όμως και ο πρώην προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες.

Ρούνεϊ: "Αδιαφορώ για τα όσα είπε ο Σκόουλς"

"Για μένα ο Γουέιν πρέπει οπωσδήποτε να είναι βασικός στο Μουντιάλ. Έχει την εμπειρία, αλλά βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση σε σχέση με πέρυσι. Πρέπει να του έχεις εμπιστοσύνη. Είναι αποφασισμένος να τα πάει καλά και ξέρει πόσο σημαντικό είναι κάτι τέτοιο για τον ίδιο. Ωστόσο χρειάζεται βοήθεια κι από τους άλλους παίκτες της ομάδας, δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του".

Διαβάστε ακόμη:

Τάκλιν, ένταση και αποβολές στο Αγγλία-Εκουαδόρ

Δεν έπεισε η Ολλανδία, ισόπαλη με το Λουξεμβούργο η Ιταλία!

Ποιον τελικό προβλέπει ο Μουρίνιο (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK