Ρούνεϊ: "Δεν σκέφτομαι μόνο την προσωπική δόξα όπως ο Ρονάλντο"

Καρφιά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πρώην συμπαίκτη του στη Γιουνάιτεντ, πέταξε ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος τόνιζε πως ο ίδιος αγωνίζεται για την ομάδα και όχι για προσωπική επιτυχία όπως κάνει ο σταρ της Πορτογαλίας.

Ρούνεϊ: "Δεν σκέφτομαι μόνο την προσωπική δόξα όπως ο Ρονάλντο"

Ακόμα δεν ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα πρώτα "καρφιά" ήδη έκαναν την εμφάνισή τους. Ο Ρούνεϊ στη συνέντευξη τύπου της Αγγλίας, τόνισε ότι διαφέρει κατά πολύ από τον πρώην συμπαίκτη του στη Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς τον ενδιαφέρει πάνω απ' όλα το καλό της ομάδας και όχι του ίδιου: "Δεν με ενδιαφέρει η δόξα, όπως τον Κριστιάνο. Με νοιάζει περισσότερο να κερδίζει η ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό".

Πως γινόταν να αφήσει ασχολίαστο φυσικά το ματς κόντρα στην Ιταλία; "Για να σας πω την αλήθεια θα έχουν πρόβλημα με το ρυθμό οι Ιταλοί. Όταν αγωνίζεσαι στην Premier League είναι τελείως διαφορετικά από το να παίζεις στη Serie A. Ο Πίρλο είναι φανταστικός, αλλά δεν θα επικεντρωθούμε μόνο σε αυτόν. Έχουμε εξαιρετική ομάδα, ίσως είναι οι καλύτεροι συμπαίκτες που είχα ποτέ".

Όσον αφορά το ίδιο, ο Ρούνεϊ είναι έτοιμος να βοηθήσει την Αγγλία να πάει καλά στη διοργάνωση: "Είμαι έτοιμος. Ξέρω πως αν παίξω στο 100% θα πάμε μια χαρά. Θέλω να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα. Πραγματικά πιστεύω πως φέτος θα κάνουμε ένα πολύ καλό Μουντιάλ".

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ βρίσκεται ένα γκολ μακριά από το να πιάσει τα 40 με την εθνική, ένα ρεκόρ που έχει ο Μάικλ Όουεν, ενώ χρειάζεται ακόμη 10 γκολ για να φτάσει το ρεκόρ του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK