"Ροζ" φωτογραφίες του Ελαμπντελαουί σοκάρουν γυναίκα

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται σε... αγγλικά λημέρια από τον περασμένο Ιανουάριο, ενισχύοντας τη Χαλ του Μάρκο Σίλβα στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Ταυτόχρονα με την μπάλα όμως φέρεται να ψάχνει για... ερωτικές συντρόφους, όπως επικαλείται σκανδαλοθηρικό έντυπο.

"Ροζ" φωτογραφίες του Ελαμπντελαουί σοκάρουν γυναίκα

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποτελεί "κτήμα" των Πειραιωτών από το καλοκαίρι του 2014. Από τις 20 Ιανουαρίου βρίσκεται στη Χαλ, σμίγοντας ξανά με τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό Μάρκο Σίλβα.

Το αγγλικό περιβάλλον φαίνεται πως... διεγείρει τον Νορβηγό δεξιό αμυντικό, ο οποίος "κατηγορείται" για σεξουαλικού περιεχομένου μηνύματα σε μία 24χρονη.

Σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική Sun, της οποίας τα ρεπορτάζ είναι αμφίβολης αξιοπιστίας, ο 25χρονος έστειλε "πονηρές" εικόνες στην νεαρή κοπέλα, η οποία προχώρησε σε καταγγελία.

Σε ένα μάλιστα από τα μηνύματα που αντάλλαξε ο Νορβηγός μέσω Snapachat, φέρεται να είπε: " Η Χαλ δεν είναι τόσο όμορφη, αλλά εγώ είμαι όμορφος και είμαι εδώ. Χε χε"

"Ροζ" φωτογραφίες του Ελαμπντελαουί σοκάρουν γυναίκα

Ο Ομάρ βρισκόταν σε ξενοδοχείο του Λονδίνου μαζί με την αποστολή της εθνικής Νορβηγίας, ενόψει αγώνα που με τη Βόρειο Ιρλανδία όταν φέρεται να συνέβη αυτό. Στα μηνύματα που έστειλε, όπως αποκαλύπτει η Sun, ζητούσε από την κοπέλα να πάει στο ξενοδοχείο χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς δεν επιτρέπονταν οι επισκέπτες στα δωμάτια.

Ενώ σε άλλο μήνυμά του έγραφε: " Δείξε μου εσένα τώρα... Με κάνεις να μην σκέφτομαι τους κανόνες και να σε φέρω στο δωμάτιό μου".

Το ρεπορτάζ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, με τον Ελαμπντελαουί να θυμίζουμε πως είναι παντρεμένος από τον Οκτώβριο του 2015, όταν ακόμα έπαιζε στον Ολυμπιακό, δηλώνοντας σχετικά σε συνέντευξή του πως είναι τυχερός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK